Налаштування
Розмір шрифту:
Інтервал:
Колір
тексту:
фону:
Коментарі

Авторизуйтесь, якщо бажаєте залишити коментар

Авторизація Реєстрація
Доступ обмежено! Контент 18+

Твір може містити сцени неприйнятні для деяких користувачів.

Перегляд дозволено тільки зареєстрованим користувачам віком від 18 років

Ріна Скіх
Подаруй мені крила

Зміст книги: 42 розділів

Спочатку:
Розділ 1
57 дн. тому
Розділ 2
57 дн. тому
Розділ 3
57 дн. тому
Розділ 4
57 дн. тому
Розділ 5
56 дн. тому
Розділ 6
56 дн. тому
Розділ 7
56 дн. тому
Розділ 8
56 дн. тому
Розділ 9
56 дн. тому
Розділ 10
56 дн. тому
Розділ 11
56 дн. тому
Розділ 12
56 дн. тому
Розділ 13
56 дн. тому
Розділ 14
56 дн. тому
Розділ 15
56 дн. тому
Розділ 16
55 дн. тому
Розділ 17
55 дн. тому
Розділ 18
55 дн. тому
Розділ 19
55 дн. тому
Розділ 20
55 дн. тому
Розділ 21
55 дн. тому
Розділ 22
55 дн. тому
Розділ 23
55 дн. тому
Розділ 24
55 дн. тому
Розділ 25
55 дн. тому
Розділ 26
55 дн. тому
Розділ 27
55 дн. тому
Розділ 28
55 дн. тому
Розділ 29
55 дн. тому
Розділ 30
55 дн. тому
Розділ 31
55 дн. тому
Розділ 32
55 дн. тому
Розділ 33
55 дн. тому
Розділ 34
55 дн. тому
Розділ 35
55 дн. тому
Розділ 36
55 дн. тому
Розділ 37
55 дн. тому
Розділ 38
55 дн. тому
Розділ 39
55 дн. тому
Розділ 40
55 дн. тому
Розділ 41
55 дн. тому
Розділ 42
55 дн. тому

Адріана

 Після вечері я ще деякий час у вітальні займалася з Діланом, намагаючись навчити його розпізнавати магічні потоки в принципі.  Під кінець навіть почало щось виходити.  Тайлер сидів поруч і читав книгу, з цікавістю спостерігаючи за нашими діями, Алан же перемивав посуд.

 Спина боліла все більше, так що в підсумку я відпустила Ділана тренуватися з Тайлером на майже вже готовому спортивному майданчику у дворі, сама ж пішла до ельфа напрошуватися на масаж.

 Зупинилася в дверях кухні і ненадовго замилувалася ельфом.  Зараз він чомусь знову стояв без футболки, яка була недбало перекинута через його плече.  Моєму погляду відкрилася його спина зі слідами від батога Райзека, що уже не так сильно виділялися.  Виникло ірраціональне бажання підійти і провести по його шкірі долонею, перевіряючи, чи стала вона тепер ніжною і оксамитовою на дотик, як і належить ельфам, або ж постійні екзекуції, яким він піддавався в минулому, зробили її грубою.

 Тут же прокинулося бажання заодно перевірити на м'якість його волосся, яке зараз були недбало стягнуте в хвіст.  Чомусь подумалося раптом, що не відмовилася б побачити його очі, затуманені бажанням, цікаво, тоді чудовий смарагдовий відтінок стане темнішим або навпаки, більш насиченим?

 Я потрясла головою, відганяючи недоречні думки.  Може знову сьогодні залишити у себе Тайлера на ніч?  Подивимося.

 — Алане, а чому ти без футболки?  — не знаючи, як почати розмову, запитала я.

 — Випадково намочив її.  Одягти? — схаменувся він, обертаючись до мене.

 — Ні-ні, мабуть, не варто, — відповіла я, задумливо оглядаючи торс ельфа вже спереду.

 — Ви щось хотіли, Адріано?  — стурбовано тут же запитав Алан.

 — У мене знову спина болить.  Ти не допоможеш? 

 — Так, звичайно, чому відразу не сказали?  — з готовністю відгукнувся ельф.

 — Та якось... Гаразд, тоді я поки в душ сходжу, а ти закінчуй тут і приходь до мене в кімнату, добре?

 — Так звісно.

 — От і добре, — задоволено посміхнулася я.

 Коли повернулася з ванної в своєму улюбленому шовковому халаті персикового кольору, Алан вже на мене чекав.

 Трохи розсіяно йому посміхнувшись, лягла, як і минулого разу і не втримала задоволеного стогону, коли його сильні руки стиснули мої плечі.  Ельф почав планомірно розминати мою шию, не забуваючи про чутливе місце біля основи голови.

 Я знову почала плавитися від задоволення, розчиняючись у відчуттях.  Алан спустився нижче, взявся за м'язи поперекового відділу, натиснув трохи сильніше, від чого у мене вирвався тихий зойк.  Скільки разів лаяла себе за те, що не сиджу за робочим столом рівно, завжди горблюсь, ось і отримала тепер.

 — Адріано? Я зробив боляче?  — в голосі чоловіка було явно чутно неабияке занепокоєння і переляк.

 — Трохи. Ти тут ні до чого.  Але поперек все одно потрібно добре розім'яти, — скривившись, визнала я.

 — Тоді вам доведеться все ж зняти халат, і мені потрібно якесь масло або крем, — обережно додав Алан.

 Я з хвилину роздумувала, але потім зважилася.  Зрештою, Тайлер вже все одно бачив мої шрами.  Рано чи пізно помітить Ділан, з яким майже постійно сплю, бо уві сні у мене цілком може задертися верх моєї піжами.  То який сенс незрозуміло для чого затискатися, ховатися?  Тим більше що питання довіри вже не стоїть. До будь-якого з моїх хлопців я вже можу спокійно повернутися спиною.

 Потягнувшись до тумбочки, дістала звідти ароматичне масло, яким зазвичай змащувала сухі ділянки шкіри.  Простягнула його Алану.  Потім, повернувшись до нього спиною, спустила халат нижче попереку і лягла назад.

 Почула здивоване зітхання ельфа, коли той помітив мої шрами.  Трохи напружилася, чекаючи на питання.  Але замість цього Алан мовчки дуже ніжно провів кінчиками пальців по слідам на моїй шкірі.  Вони починалися в районі лопаток і спускалися майже до попереку.  Раптово я відчула ледь помітний, практично невагомий поцілунок в плече.

 Сіпнулася, намагаючись обернутися до Алана, але він вже почав робити масаж змоченими в олії долонями.  І я навіть засумнівалася, а чи не здався мені цей поцілунок?

 Ниючий біль незабаром зовсім зник, змінившись блаженством, яке дарували руки Алана. Здається, я навіть почала муркотіти. У якийсь момент знову відчула легкий поцілунок в хребет в районі лопаток, що змусив мене з шумом втягнути повітря.  Він немов розрядом відгукнувся у всьому тілі.  І в цей раз мені точно не здалося!

 Але не встигла обуритися, як трохи нижче з’явився ще один, на який я відгукнулася судомним зітханням.  Збрешу, якщо скажу, що мені неприємно.  Навпаки, це було дуже чуттєво і незвично, бажання обурюватися пішло зовсім, зате з'явилося інше.  Цілком собі таке певне, викликане теплом внизу живота.

 Не зустрівши ніякого опору і наказу припинити, Алан осмілів і почав цілеспрямовано покривати ніжними поцілунками мої шрами і торкатися їх язиком.  Я не зуміла стримати тихий стогін задоволення.

 — Дивний у тебе масаж, — ледь зуміла видавити з себе хрипким від бажання голосом.

 — Пробач, мені перестати?  — без тіні каяття відповів Алан, продовжуючи покривати легкими поцілунками шкіру моєї спини.

 Я не знайшла, що відповісти.  В ідеалі, потрібно б припинити це, але, от лихо, зовсім не хотілося.  Це дійсно було дуже приємно і так збудливо.  Та й він вперше нарешті звернувся до мене на «ти», що не залишилося мною непоміченим.

 — Хочеш продовження?  — правильно інтерпретувавши моє мовчання, з відчайдушною надією запитав він.

 І так, я малодушно здалася.  Зрештою, нерозумно стверджувати, що мені цього не хотілося.

 — Ну спробуй, здивуй мене, — тихо відповіла йому і перевернулася на спину, зустрівшись з його потемнілим від збудження поглядом.

 Після моєї фрази на його обличчі відбилися яскраві емоції радості, нестримного захоплення і глибокого подиву.  Мабуть, Алан все ж не очікував такого повороту подій, хоч і сподівався.

 Проте, після моєї заохочувальної посмішки він, не відводячи від мене захопленого погляду, схилився до моїх ніг, опалив гарячим диханням шкіру стегон, перш ніж торкнутися ніжним поцілунком, викликавши судомне зітхання.  Ковзнув губами трохи вище.

 Провів язиком по самому краю моєї білизни, від чого я вигнула спину, вчепившись пальцями в простирадло, безжально його мнучи, і видала тихий стогін.  Обережно потягнув за край моєї білизни вниз.  Я трохи підняла стегна, дозволяючи йому це зробити.

 Не відриваючи від мого обличчя загадкового погляду своїх приголомшливо прекрасних зелених очей, ласкаво погладив долонею внутрішню частину моїх стегон.  Ковзнув рукою трохи вище, але помітивши, що я напружилася, прибрав руки, змінивши їх губами, і ніжними поцілунками вирвав у мене ще один протяжний стогін.

 Взяв мої ноги за щиколотки і, акуратно зігнувши їх в колінах, трохи розсунув, зручно влаштувався між стегон і ласкаво поцілував те, що вже не приховувала білизна. Торкнувся губами так, як боязкий юнак вперше дарує поцілунок своїй коханій.  Від цього простого дотику, сповненого ніжності, я буквально задихнулася від наповнюваного мене почуття блаженства.

 Його дражливі ласкаві дотики губ і язика діставалися не тільки моєму жіночому єству, але і згину стегон, і лобку, клітору приділялася особлива увага.  Алан діяв не поспішаючи, відкрито насолоджуючись, дарував мені чуттєву насолоду своїми неквапливими пестощами, повільно, але вірно підводячи до межі.  Тишу кімнати все частіше порушували мої стогони, що ставали все голоснішими. Здається, я навіть кілька разів видихнула його ім'я.

 Я ледь стримувалася вже, щоб не почати просити ельфа трохи прискоритися, подарувавши мені зараз те, що таке бажане.  Але і щоб ця солодка мука переривалася — теж не хотілося.  Мене буквально зводило з розуму те, що він зараз витворяв своїм язиком і губами.  А його погляд, в якому горіло неприкрите звірине бажання, здавалося, проникав в саму душу, зачіпаючи невідомі мені струни, які тремтінням задоволення відгукувалися в усьому тілі.

 У якийсь момент Алан проник язиком усередину мене, і це послужило фінальною крапкою. З коротким напівсхлипом  я кінчила, розчиняючись у хвилях ейфорії.

 Віддихавшись, зустрілася з ним поглядом.  На його обличчі читалося неприховане захоплення і ще щось піднесене, ледь вловиме. Якби я була наївним романтичним дівчиськом, сказала б, що на мене зараз дивилися, як на якесь божество... Це порівняння мене дещо потішило, але з таким захопленням на мене дійсно ще ніхто ніколи не дивився.

 Піймавши мій погляд, Алан радісно посміхнувся і практично засяяв від щастя.  З неймовірною ніжністю і якоюсь прихованою тугою кінчиками пальців погладив моє стегно, потім відсторонився.

 — Це було приголомшливо, дякую, що дозволила, — на повному серйозі сказав він і спробував встати, кинувши на моє оголене тіло ще один жадібний голодний погляд. Але я виявилася спритнішою і встигла схопити його за кінчик хвоста волосся.  І трохи потягнула на себе, змушуючи сісти назад на ліжко.  Пильно подивилася йому в очі, нарочито повільно облизавши губу.  Із задоволенням відзначила, як він машинально зглитнув, а на дні зіниць, крім бажання, з'явилася відчайдушна надія.

 — Я зверху, — тихо сказала йому і, побачивши, якою радістю освітилося його обличчя, зрозуміла, що про це точно не пошкодую.  Принаймні не сьогодні.