Налаштування
Розмір шрифту:
Інтервал:
Колір
тексту:
фону:
Коментарі

Авторизуйтесь, якщо бажаєте залишити коментар

Авторизація Реєстрація
Доступ обмежено! Контент 18+

Твір може містити сцени неприйнятні для деяких користувачів.

Перегляд дозволено тільки зареєстрованим користувачам віком від 18 років

Ріна Скіх
Подаруй мені крила

Зміст книги: 42 розділів

Спочатку:
Розділ 1
57 дн. тому
Розділ 2
57 дн. тому
Розділ 3
57 дн. тому
Розділ 4
57 дн. тому
Розділ 5
56 дн. тому
Розділ 6
56 дн. тому
Розділ 7
56 дн. тому
Розділ 8
56 дн. тому
Розділ 9
56 дн. тому
Розділ 10
56 дн. тому
Розділ 11
56 дн. тому
Розділ 12
56 дн. тому
Розділ 13
56 дн. тому
Розділ 14
56 дн. тому
Розділ 15
56 дн. тому
Розділ 16
55 дн. тому
Розділ 17
55 дн. тому
Розділ 18
55 дн. тому
Розділ 19
55 дн. тому
Розділ 20
55 дн. тому
Розділ 21
55 дн. тому
Розділ 22
55 дн. тому
Розділ 23
55 дн. тому
Розділ 24
55 дн. тому
Розділ 25
55 дн. тому
Розділ 26
55 дн. тому
Розділ 27
55 дн. тому
Розділ 28
55 дн. тому
Розділ 29
55 дн. тому
Розділ 30
55 дн. тому
Розділ 31
55 дн. тому
Розділ 32
55 дн. тому
Розділ 33
55 дн. тому
Розділ 34
55 дн. тому
Розділ 35
55 дн. тому
Розділ 36
55 дн. тому
Розділ 37
55 дн. тому
Розділ 38
55 дн. тому
Розділ 39
55 дн. тому
Розділ 40
55 дн. тому
Розділ 41
55 дн. тому
Розділ 42
55 дн. тому

 Я витримала довгу паузу, дивлячись йому в очі.  Зробила крок трохи ближче.  Простягнула руку, на мить завагавшись, все ж опустила її йому на груди, трохи натискаючи, провела вниз, відчуваючи кожну опуклість його рельєфного тіла.  Зупинила пальчики за пару міліметрів від тату.

 — Болить? — тихо запитала я, не відриваючи від нього погляду.

 — Ні, — хрипко відповів він, дивлячись на мене очима з розширеними від збудження зіницями.

 Торкнулася шкіри, прикрашеної написом.  І хоч навпомацки вона ніяк не відрізнялася, по моєму тілу пробігла хвиля якогось очманілого задоволення.

 Отже, настав момент, щоб вирішити, хто для мене Тайлер: просто раб чи чоловік, з яким можу приємно провести час?

 — До демонів все!  — шепнула я і, моментально скоротивши між нами відстань, притиснулася всім тілом до оголеного хлопця, руками оповила його шию і зі стогоном припала до губ, почувши такий же стогін у відповідь.

 Вловила стрімкий рух, коли він сіпнувся, щоб обійняти мене, але, вчасно згадавши про мої слова, зупинився.

 — Поки я в одязі, можеш торкатися, — шепнула йому прямо в губи.

 Тої ж миті сильні руки міцно, але дбайливо підхопили мене, піднявши над підлогою, і притиснули до себе ще сильніше.  Мною раптом опанувала відчайдушна веселість.  З коротким смішком я оповила талію Тайлера ногами, не піклуючись про те, що моя сукня тепер безбожно задерлася.  Яка різниця, якщо незабаром і зовсім буду без неї?

 Зате тепер могла сповна насолодитися тим, що мені пропонують.  Віддатися пристрасті, отримати те, про що все-таки думала останній тиждень і чого так сильно прагнула сьогодні вночі.

 Із задоволенням занурилася руками в його жорстке волосся, пропускаючи між пальцями, впиваючись палким поцілунком.  Протяжно застогнала, коли Тайлер, утримуючи мене однією рукою, другою погладив по спині, великим пальцем провів по хребту, трохи натискаючи, від чого по всьому тілу пробігли мурашки передчуття.

 Трохи прикусила його нижню губу, викликавши у нього тихий стогін задоволення.  Тут же лизнула  місце укусу, ковзнула язиком  між губ, подражнила самим кінчиком.  Тайлер відповідав мені з не меншою пристрастю і напором.  Ми немов пустотливі підлітки з жадібністю поспішали взяти своє якомога швидше, забувши, що у нас вся ніч попереду.

 Палаюча гаряча долоня чоловіка опустилася на моє оголене стегно, яке вже не приховувала сукня.  Поповзла вгору, змусивши мене злегка напружитися.  Але, відчувши це, тут же перемістилася на волосся, заспокійливо погладивши.

 Я насолоджувалася поцілунками, ніжними дотиками Тайлера, відчувала, як швидко б'ється серце в його грудях, наші нерівні видихи і неголосні стогони були самою чудовою музикою.  Але це лише посилювало збудження, тіло жадало більшого.

 — На ліжко, — шепнула, насилу відірвавшись від його губ.

 Тайлер, подарувавши мені довгий і пристрасний поцілунок, від якого потепліло внизу живота і злегка запаморочилося в голові, посадив мене на край ліжка.  Сам же опустився поруч на коліна.

 — Що ти... — тільки й встигла вимовити я, як гарячі губи Тайлера торкнулися мого коліна, потім відразу ж трохи вище.  З моїх грудей вирвався напівкрик-напівстогін.

 — Тайлере... — майже жалібно вигукнула я, коли внутрішньої частини мого стегна торкнувся його язик і провів вологу лінію вгору, зупинившись на кордоні з сукнею, яка, хоч і задерлася, все ще щось прикривала.

 Хотіла ще щось йому сказати, щоб зупинити це, але він лизнув другу ногу і тут же лагідно подув на це місце, викликавши ще один мій стогін задоволення.

 Почав покривати стегна неквапливими ніжними поцілунками, піднімаючись все вище. Якоїсь миті я запустила руку в його волосся і трохи потягнула від себе.

 — Тайлере... Стривай... я зніму сукню... Лягай на ліжко, — насилу впоравшись з власним голосом, промовила я.

— Поки ти в одязі, я можу тебе торкатися, — низьким від збудження голосом наполегливо повторив він мої слова і, не відриваючи погляду від мого обличчя, торкнувся губами внутрішньої частини стегна, полоскотавши шкіру кінчиком язика і тут же знову подув на неї.

 Мене немов пронизало розрядом гострого задоволення, закусивши губу і прикривши очі, я протяжно застогнала.  Була на межі того, щоб почати просити його лягти, щоб можна було злитися з ним воєдино.

 — Можна? — запитав з надією Тайлер і погладив мене між ніг через білизну, другою рукою ще вище піднявши сукню.

 Я, не розуміючи, чого він хоче і на що просить дозволу, лише здивовано на нього подивилася.

Тайлер схилився і поцілував мене прямо там, через тканину, обпаливши гарячим диханням і вирвавши ще один стогін задоволення.  Пальцем відсунув трусики убік, від чого я трохи напружилася.

 — Ні, там чіпати руками не можна, — видихнула я.

 — Як накажеш, — посміхнувся Тайлер і демонстративно прибрав їх за спину.

 Після чого я відчула, як його язик опустився на ніжну ділянку мого тіла, звільнену від трусиків, і голосно застогнала від задоволення.

 Дражнячи, пройшовся по вигину стегна, злегка полоскотав кінчиком язика лобок, нарочито повільно почав опускатися нижче, минаючи найважливішу частину.  Мої стогони вже більше були схожі на схлипи. Мені здається, ніколи ще не була настільки збуджена.  Одночасно і хотілося, і не хотілося, щоб це припинялося.

 Той факт, що я все ще перебувала в одязі і навіть не зняла своєї білизни, в той час як між моїх ніг знаходився повністю оголений чоловік, додавав ситуації пікантності і ще більше посилював збудження, яке вже відгукувалося короткими розрядами по всьому тілу.  Судячи з лукавих поглядів, які кидав на мене Тайлер, не відриваючись від дії, він теж розумів, як цікаво ми зараз з ним виглядали.

 Але тут він заволодів моїм клітором і почав ніжно його посмоктувати, ледве торкаючись язиком, і всі думки з голови витіснило потужним оргазмом, від якого я потім ще кілька хвилин приходила в себе, лежачи на спині на ліжку, відчуваючи, як Тайлер ніжними поцілунками покривав мої  ноги, спускаючись зі стегон назад до колін.

 Підвелася на ліктях і уважно подивилася на нього.  Оцінила його палаючий вже навіть не збудженням, а хіттю погляд, напружений пульсуючий член, важке й часте дихання…

 — Іди до мене, — ласкавим голосом покликала його.  Він тут же скористався моїм запрошенням і ліг на ліжко поруч.

 Я ж потягнулася і зняла свою сукню, після чого позбулася і вологої білизни.  Обернулася до Тайлера, який не зводив з мене потемнілого погляду.

 Не стала більше дражнити, сіла зверху, увібравши його повністю, спровокувавши гортанний стогін.  Щасливо зітхнула, відчувши себе заповненою, трохи посунулась, від чого у мого коханця перехопило подих.  Відчула, наскільки він напружений.  Погладила долонею груди, торкнувшись сосків, по його тілу пробігло тремтіння.  Було видно, що він ледь стримується, щоб не кінчити.

 Ну, так нецікаво, я своє отримала — тепер пограти хочу.  Та й нечесно по відношенню до Тайлера.  Провела нігтиком від його соска вниз.  Усміхнулася, коли він нетерпляче подався стегнами вгору.

 — Скільки у тебе вже не було жінки?  — промуркотіла я, вимальовуючи на його шкірі візерунки нігтем.

 — Близько п'яти років... може, більше, — видав він, в його очах з'явилося занепокоєння.

 Думає, що тепер буду його дражнити, майже як в минулий раз?  Буду, звичайно, але не відразу.  Це було б надто жорстоко, я ж не карати тут зібралася.  Хіба що трошки провчити.  Але пізніше. 

Зараз же лягла на нього повністю, наблизившись до його обличчя впритул, і почала здійснювати характерні рухи стегнами, прискорюючись і роблячи поштовхи різкішими.

 — Кінчай, — шепнула йому прямо в губи і тут же притиснулася до них в поцілунку, ловлячи його стогін, який майже перейшов в крик насолоди.

  Сама блаженствувала, відчуваючи, як він наповнює мене, як тремтіння задоволення проходить по його тілу, передаючись мені, спостерігаючи за тим, як ейфорія плюскотиться в зіницях.  Ніколи не думала, що чужий оргазм може бути настільки солодким.

 Не поспішаючи злазити з Тайлера, лизнула його в шию, провела доріжку з коротких сухих поцілунків до вуха.  Посмоктала мочку, викликавши ще один гортанний стогін.  Відчула, що знову повністю заповнена, а значить, можна продовжувати.  Відсторонилася, випросталася на ньому, ще трохи посунувшись, влаштовуючись зручніше. Трохи покачалась туди-сюди, ледь втримавшись від того, щоб самій не застогнати від задовлення.

 Руки Тайлера зручно лягли на мої стегна.  Погладили їх, але пам'ятаючи про мої умови, далі не переповзли.  Упевнившись, що він все зрозумів правильно, почала робити неквапливі рухи стегнами, які відгукувалися томлінням у всьому тілі, але не давали кінчити ні мені, ні йому.  Він, в свою чергу, рухався мені назустріч, але темп все одно задавала я.

 Припала знову до його губ.  Уже він ковзнув язиком на мою територію і трохи прикусив губу, викликавши здивовано-захоплений зойк.  Тайлер почав покривати поцілунками мою шию, ковзнув язиком по ключиці, спровокувавши мій хтивий стогін.  Збудження переповнювало, вимагаючи виходу.  Я хотіла його подражнити?  Напевно, все ж не сьогодні.  Моє тіло вже саме по собі збільшувало темп, який Тайлер тут же спіймав, рухаючись в такт.

 Трохи змінила положення, торкнулася язиком його соска, почала його ніжно посмоктувати, насолоджуючись чудовою музикою стогонів задоволення.  Руки чоловіка перемістилися на моє волосся, ласкаво перебираючи пасма, від чого по тілу пройшлася хвиля зовсім іншого задоволення.

 Мої стогони ставали все голоснішими, втім, як і його.  У якийсь момент я не витримала і, перехопивши його руки за зап'ястя, притиснула їх до ліжка по обидві сторони від його обличчя.  Він покірно дозволив мені це зробити, без натяку на опір. Притулилася в майже агресивному поцілунку, відчуваючи наближення оргазму, і збільшила темп поштовхів, насаджуючись на член різкіше, глибше, ловлячи стогони губами і таким же чином приглушуючи  свої. І нарешті ця бажана мить, коли весь світ для мене вибухнув феєрверком з найяскравіших кольорів, даруючи невимовне відчуття блаженства!  За інерцією зробивши ще кілька поштовхів, бажаючи продовжити приємні відчуття, почула гортанний стогін Тайлера, відчула, як він виливається в мене, і від цього мене накрило ще однією хвилею задоволення.

 Якийсь час ми просто лежали так, важко дихаючи.  Не було ні найменшого бажання ворушитися.  Хотілося просто лежати ось так на Тайлері і слухати гучні удари його серця, відчувати, як його подих лоскоче мою маківку.

 Він дуже обережно прибрав мокре від поту пасмо з мого чола і майже невагомо погладив по волоссю.

 — Адріано... — з неймовірною ніжністю тихо вимовив хлопець зі своїми характерними нотками, змушуючи мене розпливтися в усмішці.  Адже попереду ще вся ніч...