Налаштування
Розмір шрифту:
Інтервал:
Колір
тексту:
фону:
Коментарі

Авторизуйтесь, якщо бажаєте залишити коментар

Авторизація Реєстрація
Доступ обмежено! Контент 18+

Твір може містити сцени неприйнятні для деяких користувачів.

Перегляд дозволено тільки зареєстрованим користувачам віком від 18 років

Ріна Скіх
Подаруй мені крила

Зміст книги: 42 розділів

Спочатку:
Розділ 1
57 дн. тому
Розділ 2
57 дн. тому
Розділ 3
57 дн. тому
Розділ 4
57 дн. тому
Розділ 5
56 дн. тому
Розділ 6
56 дн. тому
Розділ 7
56 дн. тому
Розділ 8
56 дн. тому
Розділ 9
56 дн. тому
Розділ 10
56 дн. тому
Розділ 11
56 дн. тому
Розділ 12
56 дн. тому
Розділ 13
56 дн. тому
Розділ 14
56 дн. тому
Розділ 15
56 дн. тому
Розділ 16
55 дн. тому
Розділ 17
55 дн. тому
Розділ 18
55 дн. тому
Розділ 19
55 дн. тому
Розділ 20
55 дн. тому
Розділ 21
55 дн. тому
Розділ 22
55 дн. тому
Розділ 23
55 дн. тому
Розділ 24
55 дн. тому
Розділ 25
55 дн. тому
Розділ 26
55 дн. тому
Розділ 27
55 дн. тому
Розділ 28
55 дн. тому
Розділ 29
55 дн. тому
Розділ 30
55 дн. тому
Розділ 31
55 дн. тому
Розділ 32
55 дн. тому
Розділ 33
55 дн. тому
Розділ 34
55 дн. тому
Розділ 35
55 дн. тому
Розділ 36
55 дн. тому
Розділ 37
55 дн. тому
Розділ 38
55 дн. тому
Розділ 39
55 дн. тому
Розділ 40
55 дн. тому
Розділ 41
55 дн. тому
Розділ 42
55 дн. тому

 Адріана

 Першої миті я навіть не зрозуміла, що від мене хоче Алан.  З подивом дивилася на нього: виглядав він рішуче, в очах хлюпотіла надія. З запізненням дійшов сенс його слів.

 — Масаж? — розгублено перепитала я.

 — Так. Ви, напевно, втомилися... — трохи тихіше повторив ельф.

 Ця фраза змусила мене почервоніти.  Я все ж сподівалася, що хлопці спатимуть, коли ми з Лірелем повернемося.  І хоч Алан нічого такого не сказав, було ясно як день, що він все чув.

 — Алане, я... — почала було говорити я, але зупинилася, не знаючи, що в принципі можна відповісти.

 З одного боку, було трохи ніяково ось так от з ним розмовляти.  По-хорошому, варто зараз відмовитися, спокійно прийняти душ і лягти спати.  А завтра, як і збиралася, піти на ринок з хлопцями, підібрати їм нормальний одяг, погуляти трохи.  Якраз за ніч моє збентеження повністю зійде нанівець, принаймні, я на це сподіваюся. Я ж не зобов'язана вести цнотливий спосіб життя, правда?

 З іншого, все ж Лірель рано пішов і повністю ситою я себе не відчувала.  Зовсім відмовлятися від масажу не хотілося, навіть якщо не брати до уваги, чим закінчився останній такий сеанс, відчуття в принципі були дуже приємні.  Та й відчувала себе потім відпочилою, посвіжілою.

 — Вмію робити неперевершений масаж ніг, — дещо поспішно сказав Алан.

 — Такий уже й неперевершений?  — протягнула я, зацікавившись.

 — Мене вчили цьому з дитинства, — знизав плечами він, нагадавши, що переді мною все-таки елітний раб зі спеціального розплідника.

 — Гаразд, вважатимемо, що переконав.  Зараз, в душ сходжу тільки.  Іди поки до моєї кімнати, — усміхнулася я, остаточно здаючись.  Відзначила, як в його очах яскравим спалахом промайнула радість.

 І вже стаючи під тугі струмені гарячої води, несподівано зрозуміла, що почуття ніяковості, присутнє на початку розмови, пішло, змінившись легким передчуттям чогось приємного і незвичайного.

 Повернулася до кімнати, щоб побачити, як Алан закінчує міняти постіль.  Десь в глибині душі відчула легкий докір сумління, але його тут же змила хвиля вдячності до ельфа.  Тим не менш, що не кажи, а мати раба зручно.  Головне, і справді не прив'язатися до хлопців занадто сильно за рік. Ні, в своєму рішенні я впевнена, зроблю все можливе для того, щоб вони стали вільними.  Але потім, підозрюю, буду довго звикати, що знову потрібно робити все самій.

 Почекала, поки Алан винесе зім'яту постіль, яка свідчила про бурю пристрастей, що сталася тут зовсім недавно.  З насолодою лягла на хрусткі від чистоти простирадла.  Звичайно, з великим задоволенням я б зараз розтяглася на них оголеною, але і крізь мій черговий шовковий халат було приємно. Та й ноги все одно голі.

 Повернувшись, Алан зупинився, не доходячи до ліжка.  Згадавши його слова про те, що з кремом масаж краще, не полінувалася дістати якесь ароматичне масло.  Уже навіть не пам'ятаю, для чого його купувала.  Зручно сіла, спершись на подушки, з цікавістю подивилася на Алана і віддала йому масло.  Масаж ніг мені ще ніхто не робив, і як потрібно правильно лежати або сидіти при цьому, — я не мала ні найменшого поняття.

 Ельф відійшов до підніжжя ліжка і став біля нього на коліна.  Піймавши мій нахмурений запитальний погляд, ледь помітно посміхнувся.

 — Вам так буде зручніше, зможете повністю розслабитися під час масажу.  Чи дозволите?  — сказав він, простягнувши руку до моєї щиколотки, зупинившись в парі сантиметрів від шкіри.

 — Мені-то зручно.  А тобі? — резонно зауважила я.  От не вірю, що йому може бути комфортно в такій позі.

 — Я теж особливих незручностей не відчуваю, — спокійно відповів він.

 — І все ж мені так не подобається.  Чи не можна якось інакше, щоб тобі теж було зручно?  На ліжку, наприклад, — скривилася я.  Ну не люблю, коли хтось перебував в такій позі.

 — Можна, звичайно.  Ви хочете, щоб я сів поруч з вами на ліжко?  — здивувався Алан.

 — Ем... Ну, не те, щоб прямо прагну, але чому ні?  Та й коли ти масаж спини мені робив, сидів же поруч, — згадала я.

 — Але тоді це було потрібно для того, щоб зробити все найкращим чином.  А зараз я можу і з цього положення...

 — Гаразд, запитаю прямо: ти хочеш робити мені масаж, сидячи на ліжку?  — з дещицею роздратування запитала я.

 — Так, Адріано...

 — Тоді сідай. Не можна було так відразу?  — собі під ніс вже пробурмотіла я і замовкла, помітивши іскорки сміху в очах ельфа.  Мимоволі замилувалася тим, як від цього змінилося його обличчя.  Стало м'якшим, цікавішим.

 Алан сів на ліжко навпроти мене, зручно влаштувався, схрестивши ноги, і сперся спиною на високу спинку ліжка.  Знову потягнувся до моєї щиколотки.  Але тут я згадала про один дуже важливий момент.  Коли йшла в душ, і подумати не могла, що зустріну кого-небудь, і просто накинула халат на голе тіло.

 — Буде зручніше, якщо ви розташуєте ноги на мені, — сказав ельф, поплескавши себе по коліну.

 — Стій. Я... Мені потрібно перевдягнутися, — випалила я.

— Навіщо?  — здивовано підняв брови Алан.

 — Я... м-м-м... Та добре, чого вже там.  Я без нижньої білизни.  Халат шовковий, тканина може поповзти вгору, ну, ти розумієш.  Напевно, тобі буде не дуже зручно... — зовсім зніяковіла я і знову почервоніла.

 Ельф втупився в мене важчим поглядом.  У повній тиші пролунав його ледь чутний шепіт.

 — Мені буде неймовірно зручно...

 Повисло ніякове мовчання.  Алан не зводив з мене напруженого погляду, емоції в якому я ніяк не могла розібрати. Я ж знову не знала, як відреагувати. А, пішло воно все до демонів! Вставати все одно лінь.  Його нічого не бентежить?  От і добре, не думаю, що він побачить щось нове.  Та й просто буду стежити, щоб халат не задирався. Не такий вже він і короткий.

 Заспокоївши себе подібним чином, поклала обидві ноги на Алана.  Відчула, як чоловік акуратно доторкнувся до мене гарячими пальцями, дбайливо обхопив обома долонями праву ступню.  Ніжно погладив від кінчиків пальців і трохи вище кісточки, почав обережно втирати масло в шкіру.

 Не думала, що це може бути настільки приємно.  Цього разу я себе контролювала, але могла досхочу насолодитися його неймовірно ніжними дотиками, відчути ні з чим не порівнянне задоволення.  До того ж, з такого місцеположення було дуже цікаво в принципі спостерігати за Аланом.  Дивитися в його зосереджене обличчя, ловити блиск збудження в очах, коли він кидав погляди на мене, відстежуючи реакцію.

 Могла б, вже замуркотіла б.  Відкинулася на подушках і все-таки прикрила очі, зосередившись на своїх відчуттях. Не знаю, скільки це тривало за часом, але я насправді насолоджувалася.  Руки Алана вже масажували відразу обидві мої ступні, пробігали по пальчикам, трохи пощипували їх, даруючи масу задоволення.  Якоїсь миті він провів долонею по нозі трохи вище, майже торкнувшись коліна.  Від несподіванки я трохи сіпнулася, зісковзнувши другою стопою з його стегна далі, і випадково натиснула на щось пружне, тверде.

 У тиші кімнати несподівано гучно пролунав стогін Алана.  Я злякалася, що зробила йому боляче.  Тут же розплющила очі і підвела голову.  Винувато глянула на чоловіка.  Відзначила його важке хрипке дихання, а також ошелешений вираз обличчя. В очах же і зовсім грала буря емоцій. Радість, насолода, сором, провина.... Що відбувається?

 — Адріано... — з невимовним розпачем і жалем прошепотів він, трохи відсунувшись від мене.

 Я продовжила з подивом дивитися на нього.  Потім здогадалася перемістити свій погляд нижче і тільки зараз помітила мокру пляму на його світлих штанах.

 — Пробачте, я не зміг стриматися, — майже з болем в голосі сказав він, відводячи погляд убік.

 — Це ти мене пробач, моя провина.  Випадково вийшло.  Дякую за масаж, мені шалено сподобалося, — зніяковіла я.

 Дійсно, незручно вийшло.  Бідний Алан. Ну те, що сталося, не так і страшно. Було б гірше, якби я з трохи більшою силою його туди тицьнула.  А так навіть приємно йому зробила, хоч і не спеціально.

— Ви не гніваєтесь?!  — вражено вигукнув він.

 — А повинна?

 — Тайлер сказав, що ви дали дозвіл нам отримувати розрядку, але подалі від вас, щоб ви не бачили цього.  А я тільки що порушив це правило, — тихо відповів Алан, не піднімаючи на мене погляд.

 — Я мала на увазі, щоб ви просто по-тихому задовольняли цю свою потребу.  Зараз же цей результат — безглузда випадковість, — знизала плечами я.

 Промайнула думка, що, напевно, потрібно буде на наступному тижні видати хлопцям деяку суму на бордель.  Якось нечесно, що я розважаюсь, а їм залишається «працювати вручну».  З іншого боку, я і не зобов'язана забезпечувати їхнє особисте життя... Гаразд, подивлюся ще на їхню поведінку.

 — Дякую, ви дивовижна, — із захопленням видихнув він.

 Не сказати, що прямо-таки повірила, але було дуже приємно почути.

 — Може, тоді будеш до мене звертатися на «ти»?  Все ж не зовсім чужі вже, — гмикнула я.

 — Раб до володарки і на «ти»?  — дозволив собі посмішку Алан.

 — А чи не все одно, що подумають інші?  Мені так зручно, — резонно зауважила я.

 — Я постараюся, Адріано, — серйозно відповів він, не відводячи від мене погляду.

 — Гаразд, іди в душ, а я лягатиму вже.  Добре, що завтра не потрібно рано прокидатися.  До речі, а Ділан спить чи ні?  — несподівано навіть для себе поцікавилася я.

 — Спав, коли я виходив з кімнати.  Розбудити його? 

 — Ні, не потрібно.  Просто думала, якщо ні — нехай приходить.  Вже якось навіть звикла засинати з ним під боком, — знизавши плечами, чесно зізналася я.

 — А я для цього не підійду?  — несподівано видав ельф, з якоюсь шаленою надією дивлячись на мене.  Так відразу й не відмовиш.

 — Ем... Ну... — глибокодумно видала я.

 — Не хроплю, не кручуся, не галасую, не торкнуся, — скоромовкою перелічив він, викликавши у мене сміх.

 — Гаразд, чому б і ні.  Добре, після душу можеш приходити, — не стала відмовлятися я.  І ельф задоволений вийшов за двері.

 Зрештою, Алана як загрозу я теж не сприймала, так чи не все одно мені на кого вночі ноги закидати: на Ділана чи Алана?  Звичайно, останній викликав більше емоцій і думок в сексуальному плані, але секс з Лірелем мене дещо «наситив».

 Поки ельф був у душі, я все ж надягла нижню білизну.  Ще не вистачало, щоб вночі халат задерся.  Завтра вже куплю собі нормальну піжаму.

Коли  Алан повернувся, вказала на його частину ліжка і спокійно лягла на свою сторону, знаючи, що вранці нікуди поспішати не потрібно і зможу вдосталь виспатися.  Очі вже заплющувалися самі собою.  Вечір і ніч сьогодні видалися дуже насиченими і досить приємними, варто визнати.