Налаштування
Розмір шрифту:
Інтервал:
Колір
тексту:
фону:
Коментарі

Авторизуйтесь, якщо бажаєте залишити коментар

Авторизація Реєстрація
Олена Гуйда
Будь моєю вагітною

Зміст книги: 44 розділів

Спочатку:
Розділ 1
94 дн. тому
Розділ 2
94 дн. тому
Розділ 3
93 дн. тому
Розділ 4
92 дн. тому
Розділ 5
89 дн. тому
Розділ 6
73 дн. тому
Розділ 7
72 дн. тому
Розділ 8
71 дн. тому
Розділ 9
67 дн. тому
Розділ 10
66 дн. тому
Розділ 11
63 дн. тому
Розділ 12
62 дн. тому
Розділ 13
61 дн. тому
Розділ 14
38 дн. тому
Розділ 15
38 дн. тому
Розділ 16
38 дн. тому
Розділ 17
37 дн. тому
Розділ 18
37 дн. тому
Розділ 19
37 дн. тому
Розділ 20
36 дн. тому
Розділ 21
36 дн. тому
Розділ 22
35 дн. тому
Розділ 23
35 дн. тому
Розділ 24
31 дн. тому
Розділ 25
30 дн. тому
Розділ 26
30 дн. тому
Розділ 27
30 дн. тому
Розділ 28
26 дн. тому
Розділ 29
26 дн. тому
Розділ 30
22 дн. тому
Розділ 31
22 дн. тому
Розділ 32
22 дн. тому
Розділ 33
22 дн. тому
Розділ 34
22 дн. тому
Розділ 35
22 дн. тому
Розділ 36
22 дн. тому
Розділ 37
22 дн. тому
Розділ 38
22 дн. тому
Розділ 39
20 дн. тому
Розділ 40
20 дн. тому
Розділ 41
20 дн. тому
Розділ 42
20 дн. тому
Розділ 43
20 дн. тому
Епілог
20 дн. тому

Таміла

Знову цей погляд. Шокований, здивований та трохи розсіяний. Він навіть словами вдавився! Шукав розваг на одну ніч з офіціанткою, а тут вагітна дама напої розносить. По-моєму, Джо мене все ж таки звільнить. Псую імідж закладу та відлякую клієнтів.

– Я можу запропонувати вам щось інше? – я підхопила відставлену склянку з недопитим віскі зі столу на тацю і знову глянула на чоловіка.

На вигляд йому було років... двадцять п'ять. Може трохи більше. Волосся кольору гіркого шоколаду укладене за останньою модою, обличчя гладко виголене. Та й новий піджак, що сидів точно по фігурі, пошитий явно не в найближчій дешевій швейній майстерні, де працювали не на якість, а на кількість. Біла сорочка, ніби щойно з пральні, завершувала образ заможного джентльмена. І в його зелених очах, як і раніше, застигло здивування.

Хто він такий взагалі? Явно не завсідник подібних закладів.

– Мабуть, – ошелешено простягнув він, але тут же моргнув і видужав. – Мабуть, ні! І пляшку також можете забрати. Мені розхотілося пити.

Відмовляється від віскі? Пляшку ледь розпочато. Дивно. Дуже дивно.

– Може, тоді вам принести баранячу ногу? – я вирішила зайти з іншого боку, Джо найсуворіше заборонив тримати столики за тими, хто нічого не замовляє. – Чи гуляш із молодого ягняти? Наш кухар чудово готує!

Коли не п'яний. Але цього я додавати не стала. Дивний відвідувач тим часом заперечливо мотнув головою, все ще розглядаючи мене, немов побачив привид нелюбої тещі, і несподівано запитав:

– Як ваш чоловік дозволяє вам так важко працювати, місіс...

Цікавиться, чи я заміжня. Навіщо? Ось це вже цікаво...

– Міс. Міс Таміла Кейр. І ця робота, звичайно, не межа мрій, але тут чудово платять. На чоловіків в наші дні, на жаль, немає надії!

– Успіх безперечно на моєму боці, – пробурчав чоловік, і мені здалося, що він трохи не в собі. Чи, може, так і було? – Ви не складете мені компанію? Я згоден і на ногу, і на гуляш, і на що ви там ще придумаєте, але вечеряти наодинці не люблю, міс Кейр. Обіцяю пристойні чайові!

Що йому від мене треба? Факт моєї вагітності він безперечно помітив, тоді до чого ця пропозиція?

– Боюся, навряд чи зможу скласти вам компанію, містере...

– Рейверс, – представився він і посміхнувся. Посмішка в нього, треба сказати, була дуже привабливою. Не здивуюся, якщо хлопець мав успіх у дівчат. – І якщо ви хвилюєтеся про те, що ваш начальник влаштує вам прочуханку, то можете не турбуватися, я все залагоджу.

Стривай-но! Рейверс? Спадкоємець імперії Рейверс, величезної фабрики, спадковий маг сидить у забігайлівці на околиці? Що він узагалі тут забув?

– Знаєте, мені не потрібні проблеми, – хитнула головою. – У моєму становищі важко буде знайти роботу із гідною зарплатою.

– А якщо я вам запропоную роботу, на гонорар з якою ви зможете жити безбідно дуже довго? Не дивіться на мене так! Нічого поганого, і все офіційно! – Він знову посміхнувся. – Якщо забажаєте, то договір оформимо у мого прикажчика!

– І що ж для цього потрібно робити? – обережно поцікавилася я, лаючи себе за цікавість.

– Нічого особливого! – Він промовив понизивши голос. – Потрібно зіграти роль моєї дружини. Вагітної дружини. Всього лише…

Я не втрималася на ногах і приголомшено звалилася на лаву навпроти. Все ж таки вагітність і робота в трактирі стають все більш несумісними. Якісь дивні речі ввижаються… Чи не ввижаються?

Він ненормальний. Або знатно перебрав.

– Вам справді на сьогодні вистачить, – резюмувала я.

Хоча… Може доля не просто так звела нас саме сьогодні? Може, це і є мій шанс! Назавжди позбутися Крейга. Або… Чи все-таки мені варто просто переїхати? Роздобути десь фальшиві документи, наприклад… Але якщо Крейг знайде мене знову, то я точно втрачу дитину! Ще був варіант покинути материк. На островах інші закони і там Крейгу мені точно не дістатися. Але переміщення через портал вартує цілий статок! Якого в мене, на жаль, не було. Для того, щоб заробити на цей переїзд, мені довелося б працювати щодня у корчмі та на ринку років двадцять. І це у кращому випадку.

Але ця пропозиція з вуст одного з найвпливовіших людей міста звучала якось недолуго. Такі люди як він і мій колишній чоловік у всьому шукають вигоду! Ні. Від таких, як він потрібно триматися якомога далі!

– Ви мене не зрозуміли, міс Кейре. Моя бабуся трохи того… фантазерка. У неї сім п'ятниць на тижні, – почав пояснювати містер Рейверс, спіймавши мене за руку, справедливо побоюючись, що я втечу від нього. – А я якось не бажаю підлаштовуватися під її мінливий настрій.

Так ось у чому річ. Йому потрібна спадщина!

– Я чула про заповіт… – пробурмотіла я, гарячково намагаючись привести думки до ладу. – Все місто другий день перемиває ваші кісточки.

– Саме так! – скривився спадкоємець імперії зіллєварів. – Загалом, мені потрібна дружина з дитиною, щоб бабуся передала мені кермо влади. Зображаємо закоханих якийсь час. А потім ви отримаєте пристойну суму золотом, а я – свободу! Як вам ідея?

Ідея була дуже сумнівна, але…

У цей момент двері в трактир з тріском відчинилися. Джо, що чергував біля бару і кидав у мій бік косий погляд, відразу підібрався і рвонув до гостя. При цьому на його обличчі застигла така неприродна змучена посмішка, що здавалося, ніби в нього щелепу звело. Серце завмерло. Трохи повернула голову і, звичайно ж, погляд уперся у постать мого колишнього чоловіка. Ось жеж… гоблін лисий! Тут, здається, все вирішено за мене!

– Я згодна! – Підхопила руку містера Рейверса, потрясла, на знак партнерської угоди, трохи потягла на себе, а потім додала. – А тепер цілуйте мене! Швидко!

І він чи то за інерцією, чи то від несподіванки вп'явся в мої губи поцілунком, обдаючи мене ароматом міцного алкоголю.

Двері грюкнули так, що забрязкали шибки у віконних отворах. Здається, мій колишній чоловік виставу оцінив. Що ж. Краще й не може бути! Але тепер шляху назад нема!