Налаштування
Розмір шрифту:
Інтервал:
Колір
тексту:
фону:
Коментарі

Авторизуйтесь, якщо бажаєте залишити коментар

Авторизація Реєстрація
Олена Гуйда
Будь моєю вагітною

Зміст книги: 44 розділів

Спочатку:
Розділ 1
93 дн. тому
Розділ 2
93 дн. тому
Розділ 3
92 дн. тому
Розділ 4
91 дн. тому
Розділ 5
88 дн. тому
Розділ 6
72 дн. тому
Розділ 7
71 дн. тому
Розділ 8
70 дн. тому
Розділ 9
66 дн. тому
Розділ 10
65 дн. тому
Розділ 11
62 дн. тому
Розділ 12
61 дн. тому
Розділ 13
60 дн. тому
Розділ 14
37 дн. тому
Розділ 15
37 дн. тому
Розділ 16
37 дн. тому
Розділ 17
36 дн. тому
Розділ 18
36 дн. тому
Розділ 19
36 дн. тому
Розділ 20
35 дн. тому
Розділ 21
35 дн. тому
Розділ 22
34 дн. тому
Розділ 23
34 дн. тому
Розділ 24
30 дн. тому
Розділ 25
29 дн. тому
Розділ 26
29 дн. тому
Розділ 27
29 дн. тому
Розділ 28
25 дн. тому
Розділ 29
25 дн. тому
Розділ 30
21 дн. тому
Розділ 31
21 дн. тому
Розділ 32
21 дн. тому
Розділ 33
21 дн. тому
Розділ 34
21 дн. тому
Розділ 35
21 дн. тому
Розділ 36
21 дн. тому
Розділ 37
21 дн. тому
Розділ 38
21 дн. тому
Розділ 39
19 дн. тому
Розділ 40
19 дн. тому
Розділ 41
19 дн. тому
Розділ 42
19 дн. тому
Розділ 43
19 дн. тому
Епілог
19 дн. тому

Таміла

Від несподіванки завмерла на долю секунди, відчуваючи, як шалено б'ється серце.

Але потім підняла підборіддя і подивилася колишньому чоловікові прямо в очі, вкладаючи в цей погляд усі свої почуття:

– Докази?! Про які докази ти говориш? – Мій голос звучав чужо, дзвенів від гніву. – Звідки в тебе взагалі почуття до дітей прокинулися? І... Відпусти! Ти робиш мені боляче!

Смикнулася вбік і Крейг трохи послабив хватку, але не відступив, при цьому схилившись до мого вуха. До горла підкотила нудота від запаху міцного алкоголю. І як на зло довкола не було нікого! Навіть слуги, що ходили по дому десятьма хвилинами раніше, кудись зникли.

Прокляття! Як мені позбутися його?!

– Мені потрібні прямі докази батьківства, Міло. Тому що я відчуваю, що ти мені брешеш, його голос звучав загрозливо.

Зробила глибокий вдих і розправила плечі, намагаючись виглядати впевнено, хоч ледве стояла на ногах.

– Можу продемонструвати свідоцтво про укладення шлюбу, оскільки ця урочистість не переконала тебе у серйозності наших з Еріком стосунків. Тільки зникни нарешті з мого життя!

– О, в серйозності ваших стосунків я не сумніваюся, – на губах Крейга з'явилася мерзенна посмішка, а в голосі з'явилися саркастичні нотки. – Вагітна дружина у Рейверса молодшого з'явилася саме після оголошення заповіту! Диво якесь! Або він знав півроку тому про наміри бабусі і використав тебе, або...

– Або в тебе дуже багата уява. – не церемонячись, перебила я його. – Саме так ти б і вчинив на місці Еріка! А тепер дай мені пройти! Мій чоловік, напевно, вже всюди мене шукає і йому не сподобається, що ти мене тут затискаєш!

– Затискаю? Ми просто розмовляємо. Зрештою, я тобі не чужа людина. Між нами багато було, люба моя, – від цих слів до горла знову нудота підкотила, – У будь-якому разі, після народження дитини я запрошу перевірку магії дитини. Я маю на це повне право, люба моя, – колишній чоловік спрямував хижий погляд на живіт. – До речі, на кого чекаємо? Хлопчика? Дівчинку?

Усередині все здригнулося. Якщо цілителі підуть на поступки, побачивши свідоцтво про розірвання, і розкажуть йому про термін... Адже він і справді міг запросити перевірку магії! І тоді я точно більше не побачу дитину. А ще можуть і заарештувати за брехню!

Але я стоятиму на своєму до кінця. Головне, покинути материк.

– Це тебе не стосується, Крейгу, – я хитнула головою. – Ти дав розлучення та забрав у мене все, що хотів! Висушив повністю! Тепер маю своє життя, і я маю право виходити заміж і народжувати дітей. І батько цієї дитини Ерік Рейверс, будь певен. Чи ти вважаєш, що він не в собі і вирішив пов'язати долю з вагітною не від нього жінкою?

– Не говоритиму про його розумові здібності... Але він не особливо перебірливий у зв'язках! – Крейг клацнув пальцями і в його руках з'явився блокнот у шкіряній палітурці, над яким пурхало чорне перо. – То який ти кажеш у тебе термін?

Перо запитливо смикнулося, очікуючи відповіді, щоб записати.

– Я не зобов'язана перед тобою звітувати. І розмовляти з тобою в мене теж нема ні бажання, ні часу! Гарного вечора, – намагаючись зберігати залишки самовладання, я знову спробувала вирватися, але Крейг знову перехопив мою долоню і смикнув на себе.

– Думаєш, добре влаштувалася? – Мене знову обдало нудотною хвилею суміші ароматів віскі та тютюну. – Рейверс кине тебе, як бабуся знову перепише заповіт і вирушить у інший світ, а ти повернешся туди, звідки прийшла сюди. А якщо ж бабуся не ляже в труну раніше народження дитини, папулею справді виявиться Ерік, у чому я не впевнений, то твій молодий і безмозкий чоловік вирушить до праотців. Ти ж чула про прокляття Рейверсів? – Нічого я не чула, тому вирішила промовчати, ледве стримуючись, щоб не відважити колишньому чоловікові важкого ляпаса. – А тебе і твого сина позбавлять всього! Не думаєш же ти, що Кассандра Рейверс не придумає, як видворити з дому поломийку? Вони не потерплять у своєму домі рознощицю з таверни! Але ж дитина не його… І ми обидва це знаємо! Скажи мені, який у тебе термін! І, можливо, я дозволю тобі іноді бачитися з дитиною!

– Ти з глузду з'їхав!

Раптом у хол увірвалися звуки швидкої музики з саду і почулися гучні захоплені голоси. Крейг завмер, а слідом на його перекошеному обличчі з'явився вираз крайнього ступеня злості. Того й дивися з ніздрів пар повалить!

– Містере... Донеган? – позаду мене зазвучав дещо здивований голос Еріка, який я була рада чути, як ніколи раніше.

Крейг відсторонився, а я кинулася до новоявленого чоловіка і підхопила його під лікоть, відчуваючи хоч якийсь захист. Все ж таки при ньому Крейг точно не нападатиме зі своїми заявами.

– Я вирішив особисто привітати Мілу з одруженням, зрештою ми з нею не чужі люди. До зустрічі, містере Рейверс, – Крейг круто розвернувся і швидким кроком попрямував у бік головного виходу.

Ерік перевів на мене трохи спантеличений погляд. То він не знає? Крейг не про це з ним розмовляв?

– А тепер я чекаю на розповідь про те, звідки ти знайома з Крейгом Донеганом. Бо якби ти записала його у свої папірці, то я б точно помітив!

– Навряд чи. Ти зупинився на першому аркуші... – я втягнула повітря та випалила. – Крейг мій... колишній чоловік.

Ерік навіть завмер на мить. На його обличчі пробігла тінь.

– Тобі не здається, що саме з цього треба було розпочинати свої записи? Але потім все поясниш. Там зараз витягли весільний торт. А мама з ножем мене відверто лякає.