Налаштування
Розмір шрифту:
Інтервал:
Колір
тексту:
фону:
Коментарі

Авторизуйтесь, якщо бажаєте залишити коментар

Авторизація Реєстрація
Доступ обмежено! Контент 18+

Твір може містити сцени неприйнятні для деяких користувачів.

Перегляд дозволено тільки зареєстрованим користувачам віком від 18 років

До біса все!

Олег не знав, що творив. Ця жінка звалилася на його голову, щоб звести з розуму. Справжня спокусниця. Дияволиця, що не знає ні сорому, ні совісті. Йому було мало цієї ночі, якої в принципі не повинно бути, так він ще привіз її до свого СТО. Ні, щоб розлучитися там на трасі раз і назавжди, він запросив її в місце, де не тільки працював, а й жив. Кіра не повинна була опинитися тут. Однак він не міг не визнати, що його жахливо тягнуло до цієї жінки. Це магнітне поле, наповнене сексуальністю, зловила його в свій полон. Скуштувавши її раз, він захотів ще й ще.

Чорт його візьми, він же не вільний!

Олег і так вже зрадив Ніну, не просто свою дівчину, а наречену. Від цього він відчував себе просто жахливо, але тепер він ще й привів коханку до себе додому. Так, на ділі виявилося, що він і правда, був сином свого батька, таким же бісовим зрадником. Однак він ніколи не брехав собі і знав, що не відчував таку пристрасть до Ніни. Так, що там говорити, до будь—якої іншої жінки, яка у нього коли—небудь була. Кіра стала для нього справжньою спокусою.

Вони увійшли в ангар, який він перебудував під майстерню. Машину залишили на стоянці, перед будівлею. Кіра уважно розглядала все навколо. Ангар був перебудований. Він поділяв робочу частину, як здогадувалася Кіра, і житлову. На робочій стояла накрита брезентом машина, а поруч з нею знаходилася інша з відкритим капотом.

Коли Олег цілеспрямовано повів її в іншу частину, Кіра зрозуміла, що не помилилася у своїх припущеннях.

— Проходь.

Олег відкрив перед нею двері. Кіра зайшла в приміщення і зупинилася, оглядаючись. Це було схоже на невелику однокімнатну квартиру, без перегородок, з відкритим простором. Кухню відділяла барна стійка, за якою стояло два високих стільця. В іншому кутку знаходилося двомісне ліжко, навпроти якого був розташований телевізор. Недалеко від ліжка розмістився невелика шафа. Все було дуже просто організовано. Майже по—холостяцьки. Тільки ванну відділяла перегородка, утворюючи ще одне приміщення. Олег в першу чергу повів її туди.

— Можеш прийняти душ, а я поки подивлюся, що там з твоєю машиною, — запропонував він. Дочекавшись її кивка, швидко залишив Кіру, ніби втікаючи. Дівчина усміхнулася йому вслід.

— Любий, від мене не сховаєшся, — промовила вона в тишу і увійшла у ванну.

***

Олег поспішив геть від Кіри, щоб вільно видихнути. Поруч з нею він не міг тверезо мислити, і всі рішення приймав нижньою частиною тіла. Чортовим зрадником! Він не розумів, що ж в ній було такого, що геть зривало йому дах. Боже, як же йому хотілося приєднати до неї під час прийому душу. Стиснувши виски, він змусив себе пригадати про Ніну. Свою наречену.

Яким же падлюкою він став! Нехай він і не відчував до неї таку всепоглинаючу пристрасть, але був дуже їй вдячний за всю ту підтримку, що вона дарила йому. Ніна витягла його з ями, з того глибокого виру відчаю, який затягував його, і він справді був з нею щасливий. Вона приносила йому тишу, спокій, гавань, в якій він хотів залишитися. До сьогоднішнього дня. До зустрічі з Кірою. Її можна було порівняти з ураганом, що увірвався в його врівноважене життя.

І як би Олег не гнівався на себе, він все ж був щасливий, що Ніна поїхала на пару днів до бабусі на святкування її вісімдесятиріччя. Через свого батька він не зміг проїхати з нею. Чоловік згадав, як вона засмутилася, але як завжди її любов була безмежна. У підсумку саме Ніна відправила його на зустріч з батьком. Якби вона знала до чого це призведе!

Він переглянув машину, поломка виявилася не такою простою, але до вечора він повинен був впоратися. Це означало, що Кіра не виїде звідси сьогодні. І Олег, правда, не знав радіти цьому чи ні. Його тіло збудилося від думки, що Кіра буде належати йому ще одну ніч, але раціональність кричала, що це потрібно припинити. Нехай ця ніч стане останньою, після якої вони розійдуться назавжди. Прийнявши таке рішення, Олег зайнявся машиною, коли відчув, як ніжні руки обхопила його талію. Він повернувся і побачив Кіру.

— Як тут у тебе справи? — з чарівною посмішкою поцікавилася вона.

Олег дивився на неї і бачив ангела. Її волосся ще вологе, трохи закрутилися, висихаючи, і спадало на плечі. Від неї йшов запах свіжості і його шампуню. На ній була його сорочка, яка доходила майже до колін. Вона виглядала так сексуально, що це неймовірно заводило його. Добре, що його майстерня знаходилася в стороні від міста, і люди сюди заглядали не часто. Олег не хотів, щоб хтось побачив дівчину в такому вигляді. Його погляд опустився на її ноги, і він посміхнувся. Який би чоловік не бажав побачити цю сексуальну німфу, в його сорочці і в туфлях на підборах?

Справжня еротична фантазія, що ожила перед ним.

— Ну як мій вид гідний твого погляду? — пустотливо запитала вона, ні краплі не сумніваючись в тому, який ефект справила.

— Ти прекрасна.

Він відвів очі, щоб вирватися з її полону і повернувся до роботи.

— Машина буде готова до вечора, доведеться повозитися. Твій механік явно ухилявся від своїх обов'язків. Чому ти вийшла? Відпочинь поки я зайнятий.

— Мені потрібно взяти документи і зробити пару дзвінків. Я позичила у тебе сорочку. Нічого? — лукаво поцікавилася Кіра.

— Тобі вона явно більше йде, — констатував Олег, не втримавшись від ще одного погляду.

— Дуже добре. Тоді чекаю тебе на обід.

Кіра попрямувала в його квартиру. Олегу тільки і залишалося, що пускати слину їй у слід і вмовляти свій затверділий член почекати. На щастя, робота відволікала його від думок про те, що він збирається зробити з дівчиною за цю ніч. Одне чоловік знав точно, спати вони не будуть ні хвилини.