Налаштування
Розмір шрифту:
Інтервал:
Колір
тексту:
фону:
Коментарі

Авторизуйтесь, якщо бажаєте залишити коментар

Авторизація Реєстрація
Доступ обмежено! Контент 18+

Твір може містити сцени неприйнятні для деяких користувачів.

Перегляд дозволено тільки зареєстрованим користувачам віком від 18 років

Кіра сиділа у нього на колінах, притискаючись до чоловічих грудей в пошуках тепла. Олег знайшов на вигляд чисту ковдру, розстелив її на підлозі, сів сам і розмістив дівчину поверх себе. Він задумливо водив пальцями по її спині, насолоджуючись відчуттям шовковистої шкіри під пальцями.

— Ми не захищались — глухо промовив чоловік, тому що згадав про контрацептиви пізно. — До цього я ніколи не займався сексом без презервативу, тому з упевненістю можу заявити, що абсолютно чистий. Тобі нема про що турбуватися.

— Я теж. І я приймаю пігулки, — у відповідь зізналася Кіра.

Олег хмикнув, продовжуючи досліджувати її шкіру. Дівчина лащилася до нього наче кішка. Боже, вона, напевно, зійшла з розуму. Знає його не більш пари годин, а вже не може відірватися від його сильного тіла. Цей чоловік нез'ясовно притягував її темпераментну натуру. Вона то цілувала його, то пестила руками, опускаючись ними все нижче і нижче, що скоро стала відчувати, як оживає його орган. Але вона не одна проявляла таку жадібність. Здавалося, і Олег не міг відірвати від неї свої руки, які досліджували кожну частину її жіночного тіла. Їй подобалося, що він був таким жадібним.

— Думаю, у нас ще близько чотирьох годин. Мені обіцяли надіслати службу до шести. Але, чорт візьми, я точно поміняю механіка, — пробурмотіла Кіра, притулившись губами до його шиї, щоб описувати язиком кола навколо містечка, де бився пульс.

— Я міг би подивитися твою машину, — запропонував він, трохи міцніше стискаючи її сідниці. — Я відмінний механік.

— М—м—м, ти вправний ще в дечому, — томно промовила Кира.

Її пальчики пробіглися по його животу, спускаючись до напівтвердого органу. Вона почала дражнити його, знову збуджуючи Олега. Дівчині подобалося, що він так швидко відгукувався на її ласки.

— Диявол, ти зводиш мене з розуму, — прохрипів він.

— Так покажи мені наскільки ...

Його руки лягли їй на талію, трохи піднімаючи дівчину. Кіра розвела ноги, щоб осідлати його. Пальці обхопили його напружений член. Кілька разів вона провела рукою вгору—вниз по довжині, збуджуючись від відчуття твердості в своїй долоні. Потім вона направила його всередину себе, вбираючи повністю. Він був таким великим, так сильно наповнював її. Вона ще ніколи не відчувала нічого подібного. Ні, секс і раніше приносив задоволення, але тепер здавалося, що всім колишнім партнерам чогось не вистачало. Так, не вистачало його розміру, його мощі, сили й дикості, з якої він брав її.

Кіра вигнулась і відчула, як гарячий рот накрив її сосок. Руки стиснули повні, набряклі від збудження груди. Стогін чистого задоволення виривалися з горла. Вона явно захрипне після цієї ночі. Олег різко, сильно входив в неї, в той час поки смоктав сосок та кусав його. Незабаром чоловічі губи перейшли до іншої вершини, роблячи з нею теж саме, що і з попередньою.

 

 

Коли він закінчив мучити її, то підняв голову і подивився Кірі прямо в очі. Такий інтимний контакт в момент злиття викликав у дівчини тремтіння. Олег натиснув своєю рукою на її потилицю, притягаючи дівчину до себе. Коли до губ залишився якийсь міліметр, він висунув язика і пройшовся їм по її напіврозкритим вустам, пробуючи їх, спокушаючи, змушуючи її тягнуться за поцілунком. Але він відсторонявся, показуючи, що не дивлячись на те, що вона перебувала зверху, ситуацією керував саме він. Коли Кіра обурилася, він сильніше натиснув, притягаючи до себе, щоб накрити покусані губи. Тепер чоловічий язик з силою увірвався в неї, стикаючись з її язиком в первісному танці пристрасті. Весь цей час її тіло рухалося поверх нього, змушуючи член ковзати глибоко всередині.

Задоволення зростало. Еротичні звуки ударів шкіри про шкіру розносилися по приміщенню разом з хрипким диханням. Яйця Олега стиснулися від відчайдушної спроби не кінчити раніше неї. Кіра пильно спостерігала за його обличчям, відзначаючи наскільки воно змінилось від насолоди. Її скачки ставали все активнішими та хаотичними. Межа, за якою знаходився екстаз була так близько. Залишилося тільки переступити її. Вона кричала, намагаючись вхопитися за край. Дико, несамовито.

Піднявшись якомога вище, вона ще глибше занурила в себе жорсткий стрижень, а потім забилася в конвульсіях оргазму. Як розлючений бик, Олег міцно стиснув її стегна і продовжував трахати, додаючи інтенсивності її відчуттях, від чого дівчина голосно пхикала. Його власний оргазм виявився таким же потужним і яскравим.

 

***

Коли вони дісталися до машини, то побачили, що їх вже чекає буксир і механік.

— Здрастуйте, Кіра Юріївна.

Сергій, чоловік під сорок, повернувся до неї, відірвавшись від машини, і кинув побіжний погляд на її супутника.

— Тут я нічого не можу зробити, — швидко пояснив він, знаючи, що господиня не любить пильної уваги. — Ми відбуксируємо її на СТО.

— Так, це те, що мені потрібно, — відповіла Кіра.

 Сергій розігнувся і зачинив капот.

— Але я не хочу, щоб ви і далі займалися моєю машиною. Мені більше не потрібні такі проблеми, — з непохитною твердістю в голосі продовжила вона.

Чоловік застиг, ошелешено дивлячись на дівчину.

— Як побажаєте, вам буде наданий інший механік, — крізь зуби промовив він, розуміючи, що з рук спливає хороший дохід.

— Ви не зрозуміли, я міняю не тільки механіка, а й СТО, — з єхидною посмішкою пояснила Кіра.

Механік змінився в обличчі. Втрата такого клієнта обіцяла йому великими проблемами від начальства.

— Тоді страховка не покриватиме ремонт, — швидко знайшовся він. — За договором тільки наш салон може працювати з вашою машиною.

— Мені все одно, — байдуже кинула Кіра. — Гроші не проблема. Зараз я хочу, щоб ви виконали хоч одну умову за контрактом і відбуксирували мою машину туди, куди скаже цей чоловік.

Вона кивком голови вказала на усміхненого Олега. Чорт забирай, його посмішка заворожувала і викликала внизу живота знайомий трепет. Їй знову захотілося залишитися з ним наодинці, щоб ще раз випробувати його майстерність на собі. Однак Кіра швидко підійшла до своєї машини та сіла всередину, спостерігаючи за тим, як Олег розповідає водієві куди їхати.

 Кіра милувалася його статною фігурою, розуміючи, що нічого не знає про цього чоловіка, крім того, що він механік. Але їй було все одно, до якого соціального класу він належав. Вона і до нього не придавала грошам значення, коли вибирала партнерів, адже далі ліжка їхні стосунки не заходили. Лише одному дівчина дозволила наблизитися до себе. Через молодість і наївність нерозумно повірила, що він насправді її любить. Ідіотка!

Проте, чим більше вона дивилася на Олега, тим сильніше розуміла, що одного випадкового сексу їй мало. Він інтригував її. Притягував. Вона бажала пізнати цього чоловіка ближче. Хотіла взяти його в своє користування. Кіра була розпещеною багатою жінкою, тому якщо вона щось хотіла, вона отримувала це не залежно від обставин.

Олег закінчив пояснювати дорогу тупому водієві, який все більше дратував Кіру. Ще диво, що він доїхав сюди! Дівчина полегшено видихнула, коли Олег попрямував до неї. Сівши поруч з нею, він заглянув в її очі і потонув в їх темних вирах. Він багато жінок зустрічав у своєму житті, але таких ніколи. Сильна, впевнена в собі, вона знала собі ціну і вміло користувалася цим знанням.

— Ну що ми готові їхати? — поцікавилася Кіра.

— Це мужик тупий як пробка, але думаю, з третього разу до нього, нарешті, дійшло, куди нам потрібно.

— Дуже добре. Я перевірила телефон. Зв'язок то з'являється, то зникає. Сподіваюся, ми скоро приїдемо на місце, а то мені терміново потрібно зателефонувати.

— Тут близько години їзди до моєї майстерні. Городок хоч не великий, але зв'язок там звичайно ж є.

Кіра відкинулася на сидіння, коли буксир різко рушив, тягнучи за собою її автомобіль. Повернувши голову до нього, вона спокусливо посміхнулася і стала погладжувати рукою його стегно.

— Мені потрібно попередити, що у мене поламалася машина, і перенести зустріч.

Олег важко зітхнув, коли вона дісталася до його ширінки. Швидко він кинув погляд на водія евакуатора, а потім знову подивився на Кіру.

— Крихітко, не пустуй, а то я можу не витримати.

— Я хочу розважити тебе поки ми в дорозі, не хочеться, як—то втрачати час даремно...

Вона грала з ним. Олег розумів це. Однак тіло моментально реагувало на її дотик, нехай між ними була перешкода у вигляді його джинсів. Щоб Кіру відвернути від свого напруженого члена, він простягнув руки до неї і розстебнув ґудзик на її штанях, а потім трохи просунув руку під них, торкаючись пальцями лобка і просуваючись нижче.

— Ось це вже не чесно, — видихнула Кіра, але все ж відняла руку від його твердого горбка.

Вона трохи підвелася, щоб приспустити свої штани і відкрити йому більше доступу до своєї ніжної плоті. Це було не складно, так як вона залишилася без трусиків, тому що Олег порвав їх, залишивши клаптики в сараї. Він так повільно погладжував її набряклу горошину, що це зводило з розуму. Вона закусила нижню губу, тихо стогнучі від солодких спазмів. Але цього було недостатньо. Не витримавши, Кіра схопила його руку і сильніше притиснула до свого чутливого містечка.

Олег просунув руку глибше. Провів пальцем по вологому входу і ввів один палець в неї, відчуваючи туге захоплення. Чорт, вона була такою гарячою! Так чудово стискала його!

— Ти така тісна, — прошепотів він, зарившись обличчям у її волосся і притулившись до вуха. — Хочу, щоб ти кінчила. Тут. Зараз. Від моїх пальців.

Він додав ще один, розтягуючи її, рухаючи ними так само як своїм членом годину назад. Кіра обхопила його зап'ястя, сильно стискаючи, другою рукою вчепилася в сидіння. Голову відкинула назад, уривчасто дихаючи. Великим пальцем Олег став погладжувати клітор, натискаючи на нього з різною інтенсивністю, в той час як пальці швидко вривалися в її мокру щілину. Кіра не змогла більше витримувати це. Оргазм яскравим феєрверком накрив її.

— ОЛЕГ!

Його ім'я криком вирвалося з горла, поки він пильно спостерігав за нею, поглинаючи кожну секунду її оргазму. Він підняв свою руку до обличчя. Розчепірив пальці. Вони були в її соках. Не відводячи погляду, він став облизувати кожен палець, залишивши тільки вказівний неторкнутим. Олег підніс його до її губ, проводячи по покусаній поверхні.

— Спробуй, яка ти солодка, — оксамитовий голос викликав мурашки по шкірі Кіри. — Як мед. Твій смак зводить з розуму, тому наступного разу я випробую його прямо з тебе.

Вона втягнула його палець в рот, посмоктуючи, покусуючи, обводячи язиком з виразом справжньої грішниці. Очі давали обіцянку зробити все це не тільки з пальцем. Олег важко проковтнув. Їй було все одно, що можливо водій буксира, міг щось помітити в дзеркалі заднього виду. Хай позаздрить. Зараз її цікавив тільки чоловік, що сидів поруч з нею.

Все таки Олег забрав руку і трохи відсунувся. Він різко зітхнув, нервово проводячи рукою по волоссю.

— Крихітко, якщо ми зараз не зупинимося, то покажемо тим двом таке шоу, що вони його не скоро зможуть забути.

— Тобі вирішувати, адже я отримала задоволення, мені нема на що скаржитися, а ось ти... — промовила вона.

— Нічого, я своє ще отримаю, — пообіцяв Олег, соваючись на сидінні.

Цей жест викликав у Кіри посмішку, повну задоволення. Що може бути краще, ніж чоловік, у якого через тебе такий стояк, що йому незручно сидіти?