Налаштування
Розмір шрифту:
Інтервал:
Колір
тексту:
фону:
Коментарі

Авторизуйтесь, якщо бажаєте залишити коментар

Авторизація Реєстрація
Доступ обмежено! Контент 18+

Твір може містити сцени неприйнятні для деяких користувачів.

Перегляд дозволено тільки зареєстрованим користувачам віком від 18 років

Олег повернувся до дівчини якраз тоді, коли вона стала повільно наближатися до нього. Її плавна хода заворожувала, а граціозне погойдування стегон гіпнотизувало. Чорт забирай, вона прекрасна. Про таких чоловіки часто говорять «вищий клас», хоча він сам бачив чималий представниць їх виду, все ж в Кірі було щось особливе. Те, що змусило кров прилити в пах.

Її мокра блузка обліпила тіло, відкривши погляду тоненький ажурний ліфчик, який не приховував тверді соски. Олег задався питанням: на них так вплинув холод, чи бажання? Погляд карих очей заворожував. Хижий, як у кішки, він спокушав, вабив до себе. Особливо своєю впевненістю в жіночій привабливості.

Його член напружився, вдавлюючись в блискавку штанів. Кіра поклала свої руки на його груди, накривши долонею серце. Від її дотику, він різко зітхнув. Дівчина посміхнулася і почала ніжно водити пальчиками по його тілу, нігтями зачіпаючи намистинки сосків. Вишукана катування.

— Щось я замерзла, попутник, — облизнув свої пухкенькі губки томно промовила вона. — Не зігрієш?

Руки самі по собі піднялися вгору, щоб розстебнути ґудзики її блузки. Це виявилося не так просто. Мокра тканина не піддавалася, але Олег все ж впорався з петельками. Знявши її, він відкинув зіпсований одяг на підлогу, а потім притягнув Кіру до свого тіла.

— Ти впевнена, що саме так хочеш скоротати час до приїзду евакуатора? — про всяк випадок уточнив він.

— Я давно велика дівчинка, яка не сумнівається в своїх бажаннях, — з викликом відповіла вона, щоб тут же піднятися на носочки, обхопити за шию і притягнути його обличчя до себе.

Двічі Олега просити не потрібно було. Чоловічі губи накрили її відкритий рот, а язик владно пірнув у вологе тепло. Руки обхопили за талію, вдавлюючи в тверде тіло. Животом дівчина відчула бугор, який виступав на джинсах. Це викликало в ній радість, від якого адреналін сильніше побіг по крові.

Вона знала, що, напевно, зійшла з розуму, адже цілувалася з незнайомцем. Він міг бути ким завгодно. Вбивцею, маніяком! Але, Боже, що це був за поцілунок! Язик вимогливо сплітався з її язиком в домінуючих рухах. Вони боролися за першість, але обидва програвали в цій сутичці. Ні краплі ніжності. Дуже схоже на імітацію грубого сексу, в якому зараз потребувала Кіра. Вона пройшлася гострими нігтиками від потилиці вздовж шиї. В помсту відчула, як чоловічі долоні з силою стиснули її сідниці.

Потім вони перемістили вгору по лінії хребта, від чого мурашки пробігли по шкірі дівчини. Прохолода приміщення створювала яскравий контраст з розпаленими тілами. Пальці зачепили застібку ліфчика, відтягнули її і вміло розстібнули. Тепер ажурна тканина утримувалася тільки їх тілами. Досить відсунутися, опустити руки і вона впаде вниз.

Коли він відірвався від її губ, слідом за ним потягнулася прозора ниточка слини. Кіра важко проковтнула, але Олег не дозволяв їй розслабитися. Поцілунками він почав обсипати її шию, затримавшись на мить в місці, де шалено бився пульс. Тоді від злегка вкусив її, залишаючи свою мітку, немов був диким звіром. Такий первісний жест лише сильніше розпалив Кіру. В помсту вона з усієї сили провела нігтиками по його плечах, дряпаючи шкіру. Вона буде не єдиною, у кого залишаться мітки на тілі після сьогоднішнього безумства.

Між ніг зібрався жіночий секрет, супроводжуваний ниючим пульсацією. Кірі не терпилося відчути його всередині. Чиста хіть охопила її. Вона підняла ногу, щоб серцевина стала ближче до бажаної твердості. Протираючи по горбку, вона підбурювала його діяти. Однак Олег був з тих, хто вважав за краще вести, а не підкорюватись. 

Він відсторонився, зірвав ліфчик під три чорти собачим і накрив наливну грудь рукою. Стиснув. Впевнено. Зухвало. Провів пальцями по сосках, які загострилися від уваги. Він стиснув їх подушечками і різко смикнув. Гострий біль відгукнувся припливом вологості. Інтимні губки набрякли від потреби відчути, як між ними треться тверда плоть.

Однак Кіра не звикла бути пасивною. Вона почала розстібати блискавку на його джинсах, зачіпаючи затверділе чоловіче єство. Поцілунки стали вимогливішими. Перетворилися в укуси. Залишали сліди на шкірі. Правда, дівчину це не хвилювало. Походить пару днів в закритому одязі. Нічого страшного.

Все ж Олег знову відволік її своїми діями. Він нахилився, наблизивши обличчя до твердого соска. Жадібні губи накрили спочатку один, люто посмоктуючи його, затискаючи зубами. Потім його рот перемістився на другий, повторюючи з ним все ті ж дії. Гучні стогони поряд з важким подихом порушили тишу приміщення. Вони луною вдарялися об стіни, наповнюючи простір еротичною музикою, древньою як світ.

Дівчина палала від пристрасті, що охопила її. Тіло ставало рідким воском в досвідчених руках Олега, але вона жадала більшого. Їй потрібно було відчуття повноти і дикої скачки, яка буде потім. Вона визволила ерегований орган з його джинсів, обхопив рукою товстий стовбур. Її безмірно порадував той факт, що він не носив нижньої білизни. Це лише сильніше завело її, від чого вона почала стимулювати член рукою, стискаючи і ковзаючи по його довжині. Кірі подобалося відчувати його товщину, роздуті вени під долонькою.

— Б*дь, що ми творимо? — хрипкий від збудження голос пройшовся по шкірі Кірі.

— Трахаємось, — відверто видихнула Кіра, не припиняючи ритмічно рухати рукою.

Чоловічий рот знову накрив її губи. Несамовито, люто вриваючись язиком усередину, немов хотів покарати її за солодке катування. Він обстежив її рот, дражнив, входив і виходив назовні, імітуючи стародавні руху. Її пальці міцніше стиснули член, а потім повільно відпустили, ковзаючи під нього, до чутливих мішечках. Вона акуратно обхопила їх, перекочуючи в долоні.

— Чортове пекло, крихітка, — заревів Олег, перебуваючи на межі. — Ти підриваєш мій мозок.

— Я народжена для цього — витрахать чоловіку все мізки, — не приховуючи жіночого переваги, відповіла йому Кіра.

 Він стиснув руками її пружні сідниці, трохи піднімаючи і притискаючи до твердого члену. Інстинктивно вона обхопила його таз ногами, після чого чоловік різко потягнув її до стіни. У той момент, коли Кіра відчула опору, він опустив вниз руку, щоб розстебнути блискавку на брюках, які заважали йому отримати бажане. Дівчина відчайдушно допомагала йому ногами. Первісна хіть вимагала негайно вгамувати її голод. П'яти впивалися в поперек чоловіка. Туфлі Кіра втратила ще по шляху до стіни.

— Опусти ноги, — зажадав він, бажаючи швидше стягнути з неї джинси.

Вологі, вони обліпили шкіру, що явно заважало процесу. Але варто віддати належне Олегу, він таки швидко впорався з цим нелегким завданням. Тепер тільки тоненький шматочок трусиків відділяв її тепле містечко від його члена. Він відтягнув їх в бік і просто розірвав руками. Зіпсована тканину впала на брудну підлогу, але ніхто з них не звернув на це увагу. В даний момент Кіру більше хвилювало відчуття подушечки великого пальця, яка почала наполегливо кружляти по напруженому клітору.

Лоно болісно напружилося від відчуття порожнечі. Дівчина запхикала, підштовхуючи його прискоритися. Олег задоволено хмикнув. Немає нічого кращого для чоловіка, ніж бачити, як партнерка втрачає голову від його ласки. Він проник середнім пальцем в осередок її жару, насолоджуючись протяжним стогоном Кіри. Самий еротичний звук, який він коли—небудь чув. Всередині вона була така волога і тепла. Так міцно охоплювала його, стискала м'язами, що він не стримався і додав ще один палець, які виявилися аж ніяк не маленькими, а досить товстими, щоб Олег почув стогін задоволення.

— О, Боже, цього забагато! — він настільки наповнював її, що вона відчувала наближення оргазму, але ж усередині неї був навіть не його член.

— Чудово, крихітко, — задоволено хмикнув Олег, продовжуючи пальцями натирати її точку G. — Я великий, — ні краплі хвастощів, одна констатація факту. — Ти повинна будеш прийняти мене. Це допоможе тобі.

Кіра протяжно стогнала, чим сильніше збуджувала Олега.

— Чорт, ти така туга! Так обхоплюєш мене, що я вже готовий кінчити, немов зелений хлопець!

Він вийняв свої пальці, залишаючи Кіру на межі оргазму. Вона розчаровано запхикала, а потім притихла, коли він став тертися головкою члена біля входу. Дівчина вигнулась, бажаючи відчути його всередині.

— Хочеш мене, крихітко?

— Так, — з придихом відповіла Кіра.

— Я хочу почути це! — зажадав він, повільно проводячи членом по її ущелині.

Він розумів, що і сам довго не витримає, але Олег хотів почути визнання з її вуст.

— Я хочу тебе. Візьми мене, нарешті! — вигукнула Кіра і тут же Олег різко ввійшов у неї.

Його стогін змішався з дівочим криком задоволення.

— Крихітко, ти така туга! Обхоплюєш мене, як рукавичка!

Він нахилився, щоб поцілувати її вигнуту шию. Мучачи себе тим, що залишався нерухомим. Кіра схопила його за волосся, відриваючи від своєї шиї, і подивилася прямо в його очі.

— Рухайся, чорт забирай! — грізно наказала вона.

Олег засміявся і зробив поштовх, а потім знову зупинився, ще сильніше роздражнивши дівчину.

— Ще! — Ще один поштовх.

— Ще! — Поштовх. — Ще, ще, сильніше!

 

Він рухався під її крики, відчував, як вона все сильніше стискала його, і знав, що довго не протягне. Протяжні стогони Кіри заповнили сире приміщення. Вони відлунювали навколо. Чоловік відчував, що вона вже близько. Її внутрішні м'язи сильніше стискали його. Стегна тремтіли. Так близько.

Олег вривалося в ній немов поршень. Уривчастими поштовхами він подав стегна догори, вводячи член глибше в неї. Тим часом він опустив руку вниз, накриваючи пальцями її клітор. Несамовито розтираючи набряклу горошину він, грубо трахав Кіру, поки її не охопив оргазм. Лоно стиснулося в конвульсіях, довівши і його до кульмінації. Закинув голову назад, він хрипко простогнав і потужно скінчив всередині неї.