Налаштування
Розмір шрифту:
Інтервал:
Колір
тексту:
фону:
Коментарі

Авторизуйтесь, якщо бажаєте залишити коментар

Авторизація Реєстрація
Доступ обмежено! Контент 18+

Твір може містити сцени неприйнятні для деяких користувачів.

Перегляд дозволено тільки зареєстрованим користувачам віком від 18 років

Кіру розбудив ароматний запах кави. Боже, їй подобався цей чоловік все більше і більше.

— М-м-м... кава, — дівчина солодко потягнулася.

— Крихітко, не хотілося тебе будити, але вже шість, — Олег з чашкою в руках підійшов до неї.

— Так, пора вставати, бо мені ще належить провести півдня в дорозі.

Вона взяла з його рук чашку гарячого напою і зробила ковток. В блаженстві застогнала, коли відчула його смак.

— Чому півдня? До міста години дві, — здивувався Олег.

— Ні, я повертаюся назад. Проблему, через яку я прямувала туди, вийшло вирішити вчора по телефону. Так, що я їду додому.

Зробивши пару ковтків, вона поставила чашку на тумбочку, на що стояла поруч з ліжком, потягнулася верх і пристрасно припала до його губ. Здавалося, вони цілувалися вічність. Дико, шалено, з відчайдушним голодом. Рукою Олег обхопив її довге волосся і грубо стиснув, утримуючи і направляючи. Все, як любила Кіра.

— Кава і гарячий поцілунок. Що потрібно дівчині з ранку? — з задоволення промовила вона, облизуючи вологі губи. — Тільки душ!

Вона встала з ліжка і побрела у ванну. Закривши за собою двері, Кіра притулилася до них, розмірковуючи що робити далі. Їй потрібно їхати. Вона ніяк не могла затримуватися тут надовго. Так, що їй доведеться заманити Олега до себе в місто. Правда дівчина навіть не уявляла, як це здійснити. Довелося відкласти поки ці роздуми. Ось повернеться в місто, вирішить пару питань і візьме відпустку на кілька днів. Тоді він від неї не сховається. Нехай поки вважає, що це нічого не значуща інтрижка.

***

— Б*ть, — вилаявся Олег, відкидаючи розвідний ключ в сторону.

Не складалося у нього сьогодні з машинами. Робота просто не йшла. Все, тому що перед очима раз у раз з'являлася Кіра. Її від'їзд приніс в душу сум'яття і гіркоту. З'явилося стійке бажання затримати її, хоча б на пару годин. Тільки заради чого? Ще одного дикого траху?

Він зовсім голову втратив! Або всі мізки поплили в член!

Навіть про свою наречену, Ніну, Олег стільки не думав. Її відсутність не викликала в ньому таких почуттів. Він навіть не міг чітко описати те, що відчував. Від'їзд Кіри не зменшив його тяжіння до неї. Жага знову опинитися всередині її солодкого тіла отруювала розум.

Що, чорт візьми, в ній було таке особливе, що його член стояв по стійці струнко при одній думці про неї? Від образів, що з’являлись в його голові: як він цілує її, як пестить, як входить в неї, закипала кров у венах. Нахер все, він дорослий чоловік, а не якийсь зелений молодик! Тільки вів він себе саме як хлопчисько, що дорвався до жіночого тіла. Звичайно, у нього давно не було сексу, хоча і була в наявності наречена. Все ж вони ще не кохалися, тому що Ніна хотіла почекати до весілля. Вона була незайманою. І Олег поважав її бажання зробити все по правильному. Тільки вийшло воно боком.

Олег відійшов від машини, розуміючи, що так справа не піде. Він повернувся і попрямував до умивальника, прибудованому до стіни. Коли він монотонно мив руки, поглинений в свої думки, то несподівано відчув, як ніжні дівочі руки обняли його за талію. Олег щасливо посміхнувся і повернувся:

— Не далеко ти...

Розчарування моментально остудило його радість. Замість Кіри він побачив Ніну, свою наречену. Посмішка мимоволі зникла з його обличчя. Однак швидко оговтавшись, чоловік знову посміхнувся, але вже не так щиро, а скоріше вимушено.

— Ніна, сонечко, що ти тут робиш? — здивувався Олег, який не чекав її приїзду так скоро.

— Сумувала, ось і повернулася. Не весело мені без тебе? Нудьгував?

 

Вона міцно притулилася до нього, поклала голову на плече.

— Бабуся дуже хотіла з тобою познайомитися. Шкода, що так вийшло, і ти не зміг поїхати зі мною.

— Мені теж шкода, крих... — Він осікся, не здатний назвати її так, як називав пару годин тому Кіру в момент оргазму.

 Ніна сильніше обхопила його руками, ніби відчуваючи, що з ним щось не так.

— Маленька, ми ще поїдемо до неї, — швидко промовив він, скривившись від того, як фальшиво звучить його голос.

— Обіцяєш?

Вона підняла до нього свої невинні очі, блакитні, як чисте небо. Чому він не тонув у них? Чому вони не притягували його як глибока прірва в очах Кіри? Він важко зітхнув.

— Обіцяю.

— Кохаю тебе, — прошепотіла Ніна.

Її слова звучали настільки щиро, що Олегу знудило. Подумки він став шукати, що відповісти їй, знаючи, що не може повернути її освідчення.

— Маленька моя...

Вона притиснула палець до губ. І Олег ще більше відчув себе скотиною. Він не заслуговував любові і розуміння такої прекрасної дівчини. Все, що йому залишалося це притиснути її до себе, щоб вона хоч трохи відчула себе коханою. Нехай це почуття буде тільки ілюзією.

— Коханий, мені сьогодні потрібно додому, зустрітися з батьками, але я подумала, — Ніна на мить замовкла, нервово зітхнувши. — Може, ми повечеряємо завтра разом. Тільки ти і я. Я б могла залишитися на ніч, — несміливо додала вона.

Олег застиг. Подивившись на неї, він побачив, як вона зніяковіло опускає очі, і її щоки придбали червоний відтінок. Така маленька в його руках, така безневинна. Вона викликала в ньому ніжність, бажання захистити її, але жодного натяку на пристрасть. Чи хотів він зайнятися з нею сексом? Погляд кинувся на двері, що вели в його квартиру. Там ще жив запах Кіри. Ні, він не міг так проступити з Ніною. Позбавити її невинності на ліжку, де трахав іншу.

— Але, сонечко, ти ж хотіла почекати, — заперечив він.

— Знаю, але поїхавши, я так сумувала за тобою, що зрозуміла, ми просто втрачаємо час, коли вже давно могли бути разом.

Олег не знав, що їй відповісти, але він і не міг їй відмовити. Вина з'їдала його всередині, не тільки через зраду, а й тому що він не бажав її. Можливо, до зустрічі з Кірою, йому б вистачило тієї ніжності, що Олег відчував до неї. Але зараз перед його очима була тільки Кіра, а він не хотів бути ще більшим мерзотником, і представляти з собою її, коли буде займатися коханням зі своєю нареченою. Це дорога простелена в пекло.

— Добре, сонечко, завтра ввечері я весь твій, — пообіцяв він, в той час обдумуючи, як уникнути цього.

Чорт, він повинен буде щось придумати!

Ніна підняла на нього очі повні щастя і посміхнулася. Він дивився на її щасливу посмішку і згадував, як ось так знизу—вгору на нього дивилася Кіра. Її усмішка робила його неймовірно твердим, а губи викликали бажання опинитися між ними своїм членом. Навіть зараз Олег відчув прилив збудження від спогадів про Кіру, а не від близькості Ніни.

Сука, він конкретно втрапив!

— Ну, все люба, йди до батьків, уявляю, як ти скучила за ним.

Олег м'яко відсторонився.

— Їм теж потрібно було поїхати зі мною. Бабуся була не проти того, щоб моя друга мама приїхала.

— Не переживай сонечко, думаю, наступного разу ти їх умовиш. Іди, я впевнений вони чекають. — Олег легко поцілував її губи. — А мені потрібно повернутися до роботи. Клієнт добре платить.

— Але ти так і не розповів, як пройшла твоя зустріч з батьком, і чому ти теж повернувся раніше, ніж думав?

— Завтра, маленька.

Ніна зітхнула, піднялася навшпиньки, поцілувала його, а потім повернулася і пішла. Олег втомлено провів рукою по волоссю, не розумію куди котитися його життя. До зустрічі з Кірою він чітко уявляв своє майбутнє, але зараз не був в ньому так впевнений.