Налаштування
Розмір шрифту:
Інтервал:
Колір
тексту:
фону:
Коментарі

Авторизуйтесь, якщо бажаєте залишити коментар

Авторизація Реєстрація
Доступ обмежено! Контент 18+

Твір може містити сцени неприйнятні для деяких користувачів.

Перегляд дозволено тільки зареєстрованим користувачам віком від 18 років

Олег закінчив лагодити автомобіль тільки до вечора. Пообідати разом так і не вийшло. Він забіг, попросив зробити бутерброд і з тарілкою в руках повернувся до машини. Кіра тільки посміхнулася йому. Її захоплювало чоловіча працьовитість. Дійшовши до дверей, він повернувся до неї, вона приспустила сорочку, відкриваючи йому погляд на свої груди і ласкаво пройшлася по ним долонями. Він остовпів на хвилину, а потім вискочив з приміщення, як ніби сам диявол гнався за ним. Олег знав якщо не піде звідти негайно, з машиною він сьогодні закінчить.

Коли він пізніше повернувся в кімнату, то він побачив, що Кіра задрімала. На підлозі лежала папка і телефон. Олег тихенько пройшов у ванну. Прийнявши душ, він замотався рушником і підійшов до ліжка. У цей момент дівчина солодко потягнулася. Простирадло сповзло, відкривши його виду спокусливі груди. Його член миттю піднявся, виглядаючи з—під підлоги рушники.

— Привіт, — вона сонно посміхнулася. — Ти закінчив?

Олег не відразу почув, що вона сказала. Її соски, що затверділи, загіпнотизували його, викликаючи прилив крові до паху.

— Що?

— З ремонтом машини закінчив? — повторила Кіра.

В її очах з'явилися іскорки сміху.

— Таак. Все в порядку. Хоч зараз можна вирушати.

— Думаю, ти не відпустиш дівчину на ніч в дорогу, чи не так?

— Ні, звичайно.

Олег вже не міг себе стримувати. Він опустився на ліжко, коли вона різко відкотилася і навпаки встала.

— Ну, тоді повечеряємо, — дратуючи, промовила вона і попрямувала до кухні, повністю оголена.

Олег трохи здивувався. Він замилувався її сідницями, спокусливо погойдувались від руху. Мрія будь—якого чоловіка — прекрасна гола жінка готує для тебе вечерю. Кіра підійшла до кухонних полиць і  дістала тарілки.

— Ти не їв весь день. Я тут омлет посмажила, але він, напевно, вже охолонув, — з нотками провини повідомила вона.

— Зараз мене хвилює зовсім інший голод.

Олег підійшов ззаду і поклав руки на її талію. Потім однією спустився до її сідниць, а іншою провів по хребту. Сотні чутливих мурашок пробігло по шкірі. Бажання ще сильніше піднялося в ній. Кіра і не збиралася йому спиратися. Вона завела руку за спину, щоб стиснути його член, що піднявся від припливу крові. Олег почав важко дихати їй у потилицю, демонструючи наскільки на нього впливають її дотик. Потім він ніжно поцілував дівочу шию і став м'яко натискати рукою на плечі, змушуючи прогнутися до столу. Вільною рукою він знайшов її клітор. Погладжуючи його в методичному ритмі, чоловік ввів середній палець у вологе лоно, відчуваючи як ніжні стінки охоплюють його.

— Тааак... — Кіра протяжно застогнала.

Тільки на цей раз Олег не поспішав. Він хотів своїми вивіреними діями розпалити справжню пожежу, тому повільно рухав пальцем всередині неї, тим часом подушечкою великого пальця пестив набряклий клітор.

— Олег, прошу...

— Тобі подобається, крихітко?

— Ти вбиваєш мене, — запхикала Кіра, притулившись щокою до поверхні столу.

— Я відчуваю, яка ти мокра. Твої соки так і течуть на мою руку. І це зводить мене з розуму!

Він додав другий палець, навмисно розтягуючи її.

— Візьми мене!

— Ще рано. Я хочу, щоб ти була на межі.

Він став сильнішим рухати пальцями, додаючи тертя, а потім різко звільнив її. Тоді вона відчула, як його рука пересунулася і накрила її іншу дірочку.

— О, Боже ... — стогнала Кіра, розуміючи на що він натякає.

— М—м—м... крихітко, твоя попка така сексуальна, — шепотів їй на вухо Олег, поки обводив кружечок її анального отвору. Потім він почав повільно водити туди свій палець, змазаний її власними соками.

Це відчувалося так вкрай. Кіра ще нікому не дозволяла трахати її таким чином, але з Олегом всі її перепони раптом розчинилися. Він грубо стискав її груди, катаючи між пальцями сосок, поки палець здійснював поступальні рухи в її дівочій дірочці.

— Олег!

 

На цей раз це був вже не стогін, а переривчасте голосіння, повний неприхованого задоволення. Чоловік посміхнувся від почуття гордості. Він хотів і далі пограти з її сідницями, але звуки, які вона видавала, довели його до точки кипіння. Яйця стиснулися підказуючи, що він скоро кінчить.

— Повернись! — грубо наказав Олег.

Його владний тон змусив м'язи лона стиснутися. Коли ти сильна особистість, то в сексі найчастіше бажаєш підкорятися. Однак важко знайти чоловіка, здатного змусити тебе підкоритися його внутрішній силі. На ділі вони завжди виявляються слабаками, але тільки не Олег. Напевно, це одна з причин, чому Кіра так захотіла заволодіти ним. Аура цього чоловіка кричала про владу, хоча спосіб життя не відповідав його можливостям.

Варто було Кірі повернутися, як він підняв її і посадив на стіл. Моментально дівчина широко розставила ноги, щоб він розмістився між ними. Опустивши голову, Олег почав цілувати її солодкий рот. Такий гріховний. Зухвалий.

Остання розумна думка, яка відвідала Кіру, була про те, що її контроль підійшов до кінця, залишилося тільки бездонне бажання і воно спалювали зсередини. Вони цілувалися, ніби збожеволілі, поки не закінчилося повітря в легенях. Лише тоді чоловік відірвався від неї. Важко дихаючи, Олег дивився прямо в її очі. У цей момент він почав проникати в неї. Повільно, томно, сантиметр за сантиметром, поки сила волі Кіри не дійшла до межі.

— Чорт забирай, трахни мене, нарешті!

І він підкорився їй. З радістю. Поштовхи стали більш різкими, випади потужними. Він вривався в неї, похрипувавши, з риком. Здавалося, що він дістає до самої матки. Раз за раз б'є по напруженій, чутливій ​​точці. Гримаса на обличчі чоловіка свідчила про прикладені зусилля. Задоволення росло в Кірі, кипіло в її крові.

Раптом затуманеним поглядом вона побачила, як двері в приміщення повільно відкрилися. Вона хотіла сказати про це своєму коханцю. Попередити. Але голос ніби пропав. Слова застрягли в горлі непереборною грудкою. Тільки блаженні стогони виривалися з неї.

Коли двері повністю відкрилися, Кіра побачила на порозі застиглу дівчину. Вона відкрила рот, щоб покликати Олега, але очі натрапили на сплетені тіла. Ошелешена гостя швидко накрила рот рукою і завмерла. За її реакцією, зблідлому обличчі, спустошеним очам, Кіра здогадалася, що вона приходилась її коханцеві не просто знайомою.

Мимоволі посмішка з'явилася на обличчі Кіри. Вона сильніше обхопила Олега руками, дряпаючи нігтями кріпку спину, і з викликом подивилася дівчині прямо в очі, ніби кажучи їй "тепер він мій". У цей момент Олег дуже сильно штовхнув у неї, зачіпаючи її ерогенну точку, тим самим викликаючи оргазм.

— Так, крихітко, кінчи для мене! Я хочу відчувати твій екстаз своїм членом! — гарячково вимагав він, розтираючи пальцями клітор.

Кіра злетіла до небес, забувши про все, навіть про дівчину, яка спостерігала за ними. Справжня ейфорія накрила її. Вона забилася в конвульсіях, чіпляючись за Олега. Гучні стогони, повні невимовного задоволення, виривалися з її горла. Внутрішні м'язи стиснулися, змушуючи чоловіка піти за нею по шляху насолоди. Гаряча сперма наповнила її лоно, від чого дівчина здригнулася. Солодка знемога захопила тіло. Їй хотілося залишитися в цьому стані назавжди.

Коли Кіра прийшла в себе і знову подивилася на двері, то дівчини вже не було. Їй би пожаліти цю тендітну лялечку. Сказати Олегу, що він скотина і поїхати звідси, але зла і стервозна натура лише посміхнулася над дурною суперницею.

В цю хвилину Кіра з повною ясністю усвідомила, що хоче, щоб цей чоловік належав їй. Ніяка дівчина не завадить їй досягти своєї мети. Тим більше така безхарактерна. Як можна побачивши, що твій коханий зраджує, просто піти, давши йому можливість продовжити? Ні звинувачень, ні з'ясувань відносин. Дурненька. У свою чергу Кіра вирішила не говорити про неї Олегу, припускаючи, що потім зможе використовувати це в своїх цілях. Хто знає на які хитрощі їй доведеться піти. В одному вона була точно впевнена, тій мишці слід забути про цього чоловіка, тому що відтепер він належить їй.

— Ну, що крихітко, може повечеряємо? — Олег підняв голову з її плеча, але спочатку залишив на шкірі ніжний поцілунок.

Кіра ласкаво посміхнулася йому. Вона потягнулася до його губ, лизнула їх, а потім владно припала, щоб увірватися язиком усередину. Вона тільки що отримала один з кращих оргазмів в своєму житті і була фізично вимотана, але все одно хотіла відчувати близькість цього чоловіка.

— Звичайно, нам ще будуть потрібні сили для наступного раунду, — сказала вона, коли Олег перемістився губами до її шиї.

— Ненаситна, — хмикнув він, але Кіра знала, що чоловік ні краплі не проти все повторити.