Налаштування
Розмір шрифту:
Інтервал:
Колір
тексту:
фону:
Коментарі

Авторизуйтесь, якщо бажаєте залишити коментар

Авторизація Реєстрація
Зореслава Солар
Новорічний поцілунок

Зміст книги: 3 розділа

Спочатку:

Новорічний торговий центр - це якась казка. На фасаді вже палають гірлянди, які створюють новорічний настрій ще на вході. Атмосфера свята панує всередині, головна ялинка прикрашена величезними кульками, а довкруги безліч тематичних декорацій. Біля яскравих фотозон, вишукувались черги. Весь інтер’єр, прикрашений новорічними прикрасами, святковими елементами та блискучими гірляндами, зачаровував.

Проходячи повз кав'ярню, відчула аромат кави. Я вирішила взяти собі новорічну каву з корицею, імбиром та карамеллю. Попиваючи смачний напій, гуляла, і розглядаючи вітрини, поринала у передсвятковий настрій. Натовп дітлахів грали у квача. Один карапуз відокремився від натовпу, і не дивлячись під ноги, весело сміючись, налетів на мене. Від поштовху, я різко крутнула в право, й наштовхнувшись на чоловіка, розлила на нього каву.

- Ой, вибачте, будь ласка, я не навмисно. - я стояла і дивилася, як по світлому кашеміровому пальті розтікається пляма.

- Здивувався якби ви це зробили навмисно. - у голосі чоловіка лунали холодні нотки.

Я повільно підвела очі й подивилася на чоловіка. Красиві риси обличчя були суворими, а очі сталевого кольору, пильно дивилися на мене. Я відпустила його рукав, за який трималася, щоб не впасти, й відійшла на кілька кроків.

- Звісно, не навмисно. На мене дитина наскочила, граючись. - озирнулася подивитися як малюк, але він вже тікав, сміючись і бавлячись далі.

- Зачекайте хвилинку, в мене десь були вологі серветки, я зараз усе відітру.

Чоловік стояв, не кажучи більше ні слова. Тремтячими руками я почала шукати серветки в сумці. У цей момент задзвонив телефон. На дисплеї висвітився тато і мені довелося відповісти.

-Тату, я зараз не можу розмовляти. У тебе все гаразд? Добре, тоді потім передзвоню. - я поклала слухавку. — Вибачте, я мала відповісти. - підвела очі, але чоловіка вже не було.

Далі мої покупки пройшли вдало. Я купила собі шикарну вечірню сукню, туфлі та прикрасу для волосся, щоб самій зробити зачіску.