Налаштування
Розмір шрифту:
Інтервал:
Колір
тексту:
фону:
Коментарі

Авторизуйтесь, якщо бажаєте залишити коментар

Авторизація Реєстрація
Доступ обмежено! Контент 18+

Твір може містити сцени неприйнятні для деяких користувачів.

Перегляд дозволено тільки зареєстрованим користувачам віком від 18 років

Сім років потому

Київ

- Вікторе, ми сьогодні з Ариною і Машею в клуб підемо. - Настя крикнула з ванни, і вийшла обмотана білим м'яким рушником. Другим витирала тільки що вимите довге каштанове волосся.

- Ідіть, - байдуже відповів ставний сорокарічний чоловік, навіть не глянувши на дружину. Його погляд був спрямований в ноутбук, а пальці швидко літали по клавіатурі.

- Ти що там строчиш? - поцікавилася дівчина, підходячи ближче і поклавши долоню чоловікові на плече. - Знову помічникові своєму?

- Так, дістав. Пояснити нормально не може рекламному агенту, що конкретно мені від нього потрібно. Все треба робити самому.

- Ну ти ж знаєш, хочеш зробити добре - зроби це сам, - він тільки пирхнув у відповідь.

- А якого дідька я зарплату йому тоді плачу? Щоб я сам все робив?

- Так знайди іншого! Варто тільки людям почути кому саме потрібен помічник, до тебе черга вишикується. - Чоловік, нарешті, повернувся до дружини, і скинув вказівний палець до верху.

- Ось, тут ти права. Не треба було тягти його за собою зі Штатів. Краще тут знайду столичного кого-небудь. І на зарплаті заощаджу. - Настя тільки очі закотила.

- Взагалі-то я не це мала на увазі.

- Розумниця! Не дарма я одружився з тобою!

- Краще б відірвався від свого ноутбука і приділив увагу дружині, - докірливо сказала Настя. - Я тут в одному рушнику, якщо ти не помітив.

- Як же не помітити! - Чоловіча рука по – хазяйськи обняла тонку талію і притягнула до себе на коліна, з явним наміром забратися під рушник. Дівчина обхопила чоловіка за плечі, і потягнулася губами для поцілунку, який так і не отримала. Чоловік безцеремонно відправив рушник на підлогу, пересадив її до себе спиною, і, не розпалюючись на довгі прелюдії, розстебнув ширінку і посадив дівчину зверху.

Настя звикла до такого його відношення, тому швидко постаралася підлаштуватися під рухи всередині себе. Ще чотири роки тому, коли вони тільки познайомилися з Віктором на одному із заходів, куди запросили її батька, а він, звичайно, не упустив можливості вивести в світ доньку, чоловік їй здався неймовірно мужнім і сексуальним. Старший за неї на тринадцять років, він створював враження впевненого в собі, могутнього, така собі стіна, за якою нічого не страшно. І ось такі його спалахи бажання володіти нею де завгодно і як завгодно дівчина розцінювала, як неможливість контролювати себе по відношенню до неї. Їй навіть лестило, що музичний продюсер вибрав саме її, і хоче саме її. Не важливо де, як і коли. Захотів, взяв. Маленька дівчинка в руках великого ведмедя. Казка, про яку вона так довго мріяла. Їй навіть не довелося довго його очаровувати. Уже через два місяці бурхливих відносин Віктор зробив їй пропозицію в одному з найдорожчих ресторанів Нью-Йорка з величезним букетом насичено рожевих троянд і дорогою обручкою. Звичайно, вона б не дозволила собі відмовитися. Ні, не через весь цей пафос, а тому що вірила, що любить.

Весілля зіграли за рахунок батька, тому що майбутній чоловік витратив більшу частину своїх заощаджень на обручку для коханої, але це і не було важливо. Головне -  щастя, а дівчина сліпо вірила, що саме з цим чоловіком буде беззастережно в ньому потопати. Тому відразу, після весілля, Настя повністю присвятила себе родині. Адже саме про неї вона мріяла ось уже кілька років. Про затишний будинок, не обов'язково великий, головне свій власний. Із зручними кріслами на веранді, відданою собакою, яка вранці буде приносити газету, кинуту рознощиком, і парою діточок. А може і трьома. Невластива молодій дівчині нинішнього покоління мрія. З грошима її батька можна жити на широку ногу, потопаючи в алкоголі і заборонених препаратах, як і робили більшість її знайомих.

Однолітки постійно зависали на вечірках, де панував мир хаосу і розпусти. Нерозбірливий секс, океани випивки, подорожі з однієї країни в іншу заради пошуку нових пригод. Настя ж, немов з іншого світу прибула на цю планету. Батько не дарма називав її зірочкою, тому що ще з самого дитинства дівчинка відрізнялася від дітей свого віку. Немов яскрава чиста зірка на хмарному небі. Настя рідко гуляла допізна з подругами, майже ніколи не приходила додому в стані алкогольного сп’яніння. Пару разів було звичайно, але це швидше виняток, ніж правило. У клуби не прагнула йти, хоча бажаючих її запросити було багато. Вона шукала єдиного. Того, кому подарує справжню родину, яка була у них з батьками, поки мама не покинула цей світ.

Тому, коли перша мрія про щасливий шлюб здійснилася, вона почала завзято виконувати роботу по виконанню другої. Навчилася смачно готувати, всупереч проханням чоловіка не робити цього, адже для цього у них є кухарка, а для прибирання будинку - слуги. Стала читати журнали і літературу про те, як правильно завагітніти. Вираховувала дні, пила вітаміни, навіть лежала в позі берізки після занять коханням, але мрія ніяк не здійснювалась. Після здачі всіх можливих аналізів лікарі підтвердили їх обопільну фертильність, і чому досі у них не виходило, ніхто не міг дати точної відповіді.

Напевно, через два роки всіх цих спроб, в їх відносинах і пройшов легкий холодок. Тепер, беручи дружину біля стіни, або увірвавшись в ванну кімнату, коли вона приймає душ, Віктор не дбав про її задоволення. Йому захотілося, він увійшов і взяв. Дві хвилини, одна. Не мало значення. Складалося враження, що чоловік таким чином просто доводить, що він чоловік. Здоровий чоловік, здатний на багато що і досить таки часто. Настя спочатку намагалася не помічати цієї грубості. Мовчала. Терпіла. Адже ми жінки. Ми багато здатні витерпіти заради людини, яку кохаємо. Тільки вона не була впевнена, заради чого вона терпить, або все ж це данина тому часу, коли вони були щасливі і надія на те, що вона скоро обов'язково завагітніє і все повернеться на круги своя. Коли ці його тваринні інстинкти стали набувати більш жорсткий характер, а на руках після чергового сексу вона помітила синці, то більше тримати в собі це не стала. Висловила чоловікові все, і наскільки це для неї неприємно, боляче і прикро. Він здається, зрозумів. У всякому разі, на деякий час такі спалахи припинилися. Намагався бути ніжним, приносив квіти і возив по ресторанах, щедро обдаровував прикрасами. А з недавнього часу грубий секс знову увійшов у чоловіка в звичку, правда вже без жорсткості, але про те, чи отримала дружина задоволення, він мало дбав. Зробив діло, застебнув ширінку, поцілував у щоку і пішов у справах. Насті залишалося тільки тримати себе в руках і продовжувати чекати дива. Вона чомусь була впевнена, що з народженням дитини все стане інакше. Тому будь-який секс сприймала, як ще одну можливість завагітніти.

Та й чоловік сам не раз говорив, що хоче сина. Того, кого б він зробив найпопулярнішим співаком, і вони удвох б звернули гори в музичній індустрії. Сірі очі спалахували особливим блиском, коли він мрійливо малював собі ці картини виступу на сцені Платона. Так, він навіть ім'я вже придумав, залишалася сама малість - «завагітніти» ...

Настя і молилася Богу, і в церкві свічки ставила. До провидиці ходила, яка наплела їй казна що про те, що з цим чоловіком вона щаслива не буде. Настя тоді просто встала і вийшла, не повіривши шарлатанці. Не може такого бути, щоб не була щаслива. Все у них вийде. Обов'язково.

Тільки і ця віра згодом почала повільно згасати. Зневірена дівчина вирішила пустити все на самоплив. Магія твориться тоді, коли її не чекаєш. Так що, переставши дивитися в календар овуляції, Настя пішла на курси бізнесу, які так і не закінчила. Віктор сказав - переїжджаємо до Києва, і їй нічого не залишалося, як послухатися. Чоловік і дружина повинні бути разом, не раз говорив їй батько, а його слова означають для неї дуже багато. Тато залишився в Америці вести бізнес, і тепер все, що у неї залишалося - іноді телефонувати і радіти рідкісним хвилинам розмови. Після смерті мами, він практично замінив її донці. Весь світ сконцентрувався на батькові, і щоб обом не зійти з розуму, вони направили всю любов один на одного. Власне, тому Настя і не рвалася нікуди з друзями, щоб потім її батькові не доводилося розгрібати все те лайно, яке творять юні шукачі пригод - нащадки багатіїв у п'яному угарі.

Ось і зараз, Настя, слухаючись батька, поїхала з чоловіком, хоча бажання особливого не було. А який сенс? Якщо він щодня приходить під ранок, за сніданком навіть не завжди вдається побачити один одного, а потім знову їде то на студію звукозапису, то на зйомки кліпів. Таке життя продюсера, скажуть інші, ти дружина - терпи! Тільки скільки ще терпіти і чекати?

Чудес не буває, зрозуміла нарешті і вона, знявши рожеві окуляри і поглянувши на світ тверезим поглядом. Але ж це не означає, що шлюб зруйнований! Ми жінки сильні і витривалі істоти. Перед тим як поставити крапку, не один раз спробуємо варіанти збереження шлюбу і відродження відносин. У всіх бувають моменти затишшя. У це Настя змушувала себе вірити усіма силами. Тому і йти не поспішала. Зруйнувати легко, а зібрати потім буває надзвичайно складно. Як неймовірно коштовну фарфорову вазу. Ти любиш її, плекаєш, здуваєш з неї порошинки, але одного разу тріснувши, вона більше не буде такою, як раніше. Настя з останніх сил намагалася не дати  тріщині розростися, намагаючись бути тим клеєм в їхній родині, який скріпить надтріснувшу вазу. 

Телефон задзвонив, коли вона вже майже зібралася і підводила губи червоною помадою, повністю готова до зустрічі з подругами. З Машею і Ариною дівчина познайомилася ще до знайомства з Віктором, в Італії на показі мод. З тих пір вони стали нерозлучні. Коли Маша дізналася, що Настя переїжджає в Київ, трохи барабанну перетинку їй не пошкодила, настільки голосно заверещала в трубку від радості.

А сьогодні вона везла подругу в новий клуб, у якому за її словами повинен виступати абсолютно чарівний хлопець, фіналіст якогось музичного шоу. Настя слухала її і посміхалася. Жінці вже майже тридцять, а вона скрекоче про молодих хлопців, як вісімнадцятирічна. Але саме це їй зараз і було потрібно. Легка розслабленість. Відчуженість від тяжкості будинку, де навіть дах тисне. З дівчатами вона відчувала себе окриленою. Щасливою. Такою ж, як вони.

- Тааак, проходимо, дівчатка, проходимо, - защебетала Маша. Струнка висока блондинка, одягнена в золотисте коротке плаття, яке щільно облягало фігуру. - Он наш столик.

Дівчата пройшли за нею до зарезервованого столика, що знаходився біля самої сцени. Народу товпилося тьма. Одні ще тверезі, інші вже порядком під шафе підспівували молодій дівчині, яка виконувала, ймовірно, популярну пісню, якщо весь зал знав слова. Схоже, одна Настя була не в курсі хто це.

- Та ти що! - здивовано розплющила очі Аріна, плюхнувшись на один зі стільців. - Це ж Смірнова Катя.

- Як - ніби, це щось має мені пояснити, - закотила очі Настя, відкриваючи меню.

- Вона ж майже до фіналу дійшла в шоу.

- Так я ж його не дивилася. Мені що Смірнова, що Попова.

- Ех ти! Село. Сиділа там у своїй Америці, нічого в житті не бачила. Ось ми тебе з Аринкою навчимо розуму, - втрутилася Маша і дівчата розсміялися.

Вже через півгодини після пари келихів шампанського Настя підспівувала і Каті Смірновій, і ще якомусь молодому співакові, від якого верещала половина дівчат клубу. І зовсім не важливо, що слова вона співала невпопад. Тут найголовніше настрій. Шум молодих хлопців та дівчат, їхня енергія, яка підживлювала її не гірше алкоголю. Те саме життя, про яке вона встигла забути. Не те, щоб вона не відвідувала заходів. Звичайно, будучи дружиною продюсера, сидіти вдома неможливо. Але ж це зовсім інше. То не вищий світ зірок, а звичайний клуб, хоч і дорогий, але мирський. Де хлопці в кутку затискають дівчат. А ті, в свою чергу, божеволіють від новомодних виконавців і кидають на сцену м'які іграшки. Добре, що тільки їх.

І ось, коли натовп був вже добре розігрітий, діджей оголосив вихід співака, ім'я якого Настя не розчула, тому що заливисто сміялася з Ариной над якоюсь безглуздістю. Зал ніби ожив. Дівчата заверещали ще голосніше. Навіть Машка підскочила на місці, проливши на себе шампанське. Чортихнулась, і розтерши долонею пляму на сукні, тицьнула на сцену пальцем.

- Настяяя, це він. Той, що я тобі казала!

Настя тільки головою поблажливо похитала. Ну, кого вона там побачить цікавого? Гарненького хлопчика, який співає солодким голосом про нещасливе кохання? Загалом, не чекаючи нічого нового, Настя перевела погляд на сцену, куди були спрямовані ще пара сотень закоханих пар очей прихильниць.

Під приголомшуючий вереск на сцену вийшов цей самий «гарненький» хлопчина, широко посміхаючись і викрикуючи вітання. Дівчата кричали у відповідь, Машка здається, кричала голосніше за інших, змушуючи подруг сміятися. Але слід визнати, що молодий виконавець виявився все ж, дуже навіть нічого. Тепер Настя, досліджуючи його цікавим поглядом, розуміла загальний тріумф. Та й неможливо було не помітити привабливість високого міцного хлопця  із медовим волоссям до плечей, по якому він проводив рукою, раз у раз відкидаючи недбалим рухом назад.

Біла футболка, з написом «CraZy» обтягувала рельєфний торс, на якому виділялися кубики преса. Хлопець не був качком, але за тілом стежив, однозначно. Темні джинси, рвані в декількох місцях, з чорним шкіряним ременем, і наручний годинник. Ось і вся атрибутика. Але як виявилося, виконавець брав публіку не тільки привабливою сексуальної зовнішністю.

Самим хвилюючим виявився неймовірно глибокий і оксамитовий голос, який співав досить бадьору пісню, змушуючи народ стрибати і мотати головами з боку в бік у такт музиці. Арина теж пританцьовувала, коли співак почав здійснювати легкі кругові рухи стегнами, явно знаючи, як це діє на публіку. Настя поблажливо посміхнулася. Ох вже ці дівчата. Ведуться на такий банальний рух. І обвівши скажений натовп поглядом, потягнулася за келихом з шампанським.

Зробила ковток, повернула погляд на сцену і помітила, що співак дивиться прямо на неї. На смаглявому обличчі приємна посмішка, швидше за все така, яка клеїться на обличчя виконавців для підкорення публіки. З часткою ввічливості і сексуальності. Зірки знають, як потрібно посміхнутися, щоб їх запам'ятали. Як звернути одну посмішку відразу всьому натовпу і конкретно кожному глядачеві. Оксамитовий голос співав про хвору любов, а Настя розуміла, що не може відірвати погляду від його різких помахів рук, які він то підносить до стелі, то простягає прихильницям, а ті, як божевільні, готові розштовхати один одного, аби доторкнутися до ідола.

Хлопець продовжував дивитися прямо на неї, правда, на коротку мить їй здалося, що по його красивому обличчю промайнула тінь. Якось змінився його вираз, але не встигла дівчина моргнути, як він знову посміхався. І навіть підморгнув їй, змусивши Машку поруч невдоволено поморщитися.